13 éves lány vagyok, sminkelem magam, hordok magassarkút. Az osztálytársaim nem festik magukat, mégis mindenkit csúfolnak, beképzeltek. én igyekszem mindenkivel kedves lenni. Miért bántanak?
bocsi ha hosszú lesz:
na szval használok korrektort, púdert, szemcerkát, egy nagyon kicsi szemhéjpúdert és szempillaspirált. néha néha felveszek egy 6-7 centis magassarkút. a többi lány az osztályból nem sminkeli magát és általában farmert, converse-t meg pólókat hordanak. én kicsit feltűnőbben szeretek öltözködni. :) az osztálytársaim mindenkivel bunkóznak és azt hangoztatják h ők a legszebbek, mindenki más meg hülye csicska. szval ez ilyen "menő csajok" klikk. nagyon elegem van belőlük. :@ van egy lány az osztályból akit mindenki bántja egyedül én állok ki mellette. :) többi lány ész nélkül "pasizik", 2-en állítolag már nem is szűzek. (ez sztem csak kamu bár ki tudja). szerintem ez full gáz, majd csak 16-17 éves korom körül szeretnék pasizni. ők bulikba járnak. én a barátnőimmel (akik másik osztályba/suliba járnak) szoktam sétálni menni, pizsipartyt rendezni :) mégis engem plázari*ancoznak le.
:( ez miért van? nagyon szomorú vagyok..
ne foglalkozz velük, öltözz úgy ahogy jó érzed magadat.
a smiket kicsit soknak találom, én 20évesen nem használok ennyi mindent, de te tudod.
köszi :) azt birom h múltkor egy csaj le k*rvázott. és ezt ő mondja, amikor 13 évesen már megb*szta őt a fél város
"-.-
Szia!
Szerintem ne törődj velük! Azért viselkednek így, mert nem vagy olyan mint ők. És rendes tőled, hogy kiállsz mások mellett. A többieket meg szard le, felnőttesedő hülye gyerekek.
A sminkről csak annyit, hogy vigyázz a púderrel és korrektorral, nehogy tönkre tegyék/eltömítsék a bőrödet.
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!