Van egy lány barátom aki csodaszép mégis mindig aztmondja magárol hogy csúnya, miért csinálják ezt egyes lányok?
Nekem is van egy fiú barátom, akivel állandóan ezt csinálom. Én..., ha magamból indulok ki, akkor azért csinálom, mert zavarba jövök és így akarom leplezni.:$ De egyébként igen, magunkon sokkal könnyebben észrevesszük az apróbb hibákat, mint mások. Úgyhogy nem hiszem, hogy ismeretlen emberekre rögtön azt kellene mondani, hogy "adja a nagyot" meg "ebből akar önbizalmat meríteni"..
15/L
Én is így vagyok. Mindenki, rengeteg ismerősöm, barátaim és rokonok mondják hogy nagyon szép, csinos és gyönyörű vagyok, viszont szerintem nem. Igazuk van az előzőeknek, én magamon rengeteg kisebb hibát veszek észre, ami biztos hogy másoknak nem tűnik fel. Emiatt az önbizalmam is 0 sajnos.
17/L
bocsánat rosszul fogalmaztam nem fejtettem ki igazán mit is jelent ez: "ebből akar önbizalmat meríteni"..
igen persze nem mindenki de akadnak lányok közül elég sokan akiknek nincs önbizalmuk és nem fogadják el magukat...és ezért esik nekik jol ha dicsérik őket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!