Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy lehet az, hogy mosom a...

Hogy lehet az, hogy mosom a fogaimat és mégis elszíneződik? Csúnya sárgák. Hogy fehéríthetném?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 22. 11:54
 1/3 Smartguy86 ***** válasza:

Olyan dolgokat eszel/iszol. Pl kávé, margarin, vörösbor, csoki, stb.

Fehéríteni fölösleges, úgyis megint olyan lesz. Esetleg menj el fogdokihoz, hogy nincs-e fogköved, az sokat számít. Nem is fáj a leszedése. Jah és ha cigizel, arról is szokj le!

És igyál sok folyadékot (lehetőleg ne kólát :D), ami lemossa, plusz nyálat termeltet a szádban, ami leoldja a szennyeződéseket.

2012. ápr. 22. 12:04
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem az eredeti fogszínem is elefántcsont, szóval sosem volt hófehér, kisgyerek koromban sem. Anyukámtól örököltem. Elmentem fogfehérítésre, de nem sok eredménye volt, mivel a saját fogam sem hófehér. Amúgy nem kávézok, nem cigizek, teát mondjuk iszok, de nem volt olyan érzésem, hogy ettől lenne ilyen színe. Miután ez nem jött be, a porcelán héjas fogfehérítés volt az utolsó lehetőség. Na, azóta vakítanak. :)
2012. ápr. 22. 23:36
 3/3 anonim ***** válasza:
a fognak lehet alapból egy sárgás színezete,ami alkati kérdés,nem kóros.
2012. ápr. 24. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!