Ki a legszebb olyan magyar lány ill. nő szerintetek, aki nem közismert, de mégis van róla bármi infó (szöveg, netán kép) a neten?
Figyelt kérdés
Linknek örülnék... (De ha szerény, vagy inkognitóban kíván maradni, stb., akkor ne ártsunk neki semmi "terjesztéssel!" OK?)2010. ápr. 5. 11:08
1/10 anonim válasza:
sztem
1.rengeteg gyönyörű magyar lány van(lásd közösségi oldalak)
2.mindenki szrint más a szép.
3.ha nem közszereplő, akkor senkinek nem tehető fel ide a képe,-->személyiségi jogok!!
szóval sztem erre nem nagyon fogsz választ kapni!
3/10 anonim válasza:
Elsőnek igaza van, de kijavítanám, hogy ha felrakja magát közösségi oldalra, akkor felrakható ide is az alany.
4/10 anonim válasza:
nem!
a modik pl. törölni szokták az olyan kérdéseket amiben képek vannak!
5/10 anonim válasza:
De.. Ha fel van rakva pl. 50 képe az iwiw-re akkor azt fel lehet használni (apróbetűs rész) szóval akár mind az 50et be lehet linkelni....
lásd: Napiszar :D
7/10 anonim válasza:
8/10 anonim válasza:
12:32
tényleg szép ez a lány o_o
Kicsoda ő?
9/10 anonim válasza:
12:32es által linkelt képen szereplő lány nekem is tetszik
sztem szép
női szemmel
10/10 anonim válasza:
nem írom ki a nevét, de a cikkből kifürkészhetitek :): [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!