Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kelendőek manapság a nők körében a vékony férfiak?
Figyelt kérdés
2013. márc. 1. 15:16
41/45 anonim válasza:
Hát szerintem 60 kg alatt nem vagy csöppet sem férfias, gyerek test meg nem vonz felnőtt nőt. Nem is nagyon hiszem hogy van 20 év felett normál magasságú férfi aki ezt nem ütné meg. Én 65 kg lány vagyok, szép is lenne mellettem egy 60 kg-os faszi! De ha 45 lennék akkor mondjuk nem zavarna. Ez csak az én véleményem, biztos van aki nem így gondolja. Így szerintem a te problémád nem a soványság, hanem amit egy hozzászólásban írtál, hogy nem_mutatsz_érdeklődést.
42/45 anonim válasza:
Gondolom, senkit nem fog erdekelni, csak sirtok majd tovabb (nehogy mar ne legyen miert), de nekem is a vekony pasik jonnek be.
2
44/45 anonim válasza:
Én 20 éve aktívan sportolok,széles a vállam.
Egy 60 kilós "férfi" jól nézne ki mellettem! XD
45/45 anonim válasza:
Mert a nők csak az alacsony csávókra gerjednek.
Azok lehetnek akár ocsmányak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!