Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszabb és vékonyabb, vagy rövidebb és vastagabb? Csajok, szerintetek melyik a jobb?
Szeretem a HOSSZÚ szexet és kicsit durcás vagyok ha RÖVID időn belül elmegy mert így kénytelen vagyok másodjára is beindítani :D (bár ez nem igazán probléma)
A VÉKONY óvszert szeretem a páromnak a jobb élvezetért és pont ezért ellenzem a VASTAGOT óvszert.
Kettő közül a hosszabb-vékonyabb párosra szavazok.
Jelenlegi páromnak hosszú és vastag, és hát ez nem mindig jó. Nagyon fel kell izgulnom ahhoz, és ellazulni, hogy ne fájjon, több év után is. Persze nagyon figyelmes és próbál segíteni, de általában mindig kidörzsölődök és másnap kellemetlen.
Tehát tapasztalatból mondom, hogy nem a méret a lényeg hanem tényleg használni kell tudni. Csak azok akarnak mindenáron hatalmas farkat, akik még nem érezték, hogy az milyen.. volt már kisebbtől olyan orgazmusom, hogy hú....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!