Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kelendőek manapság a nők körében a vékony férfiak?
De ez az utolsó válaszoló is mi a fenét képzel magáról...
Nem is ártok neki semmiben, és megrémiszt, hogy ő neki nem tetszenek a vékonyak, meg hogy többet nem kezdene tapasztalatlannal. Nem hogy bíztatna, hogy így is van esélyem, inkább totál elcseszi a kedvemet.
A többségnek sajnos tényleg nem tetszenek a vékonyak.
De a kövérkések sem. Ahogy az alacsonyak és a túlmagasak sem.
Csak azok akik "gyúrnak vazze", cigányrajok, meg ilyenek.
De ilyen elég kevés van ezért ráfanyalodnak a többiekre, szóval még van esélyed. Igaz én nem vagyok vékony - de már kövér se - gyúrni meg nem fogok, mert ott olyan aljanép gyűlekezik hogy ihaj. páwák, cigányok, értelmi fogyatékosok... Kb. minden elhaladónak beszólnak...
Na látod ez jó kérdés.
Opciók
1.Beállunk a páwák közé. Mondjuk nálam ez kizárt, mert olyan hatást keltene, mintha Korda György metál karrierbe kezdene... Meg alapból elég röhejes társaság szóval nem.
2.Várunk 35 éves korunkig (nekem kb akkor lesz saját házam) és majd akkor ránk fanyalodnak
3.Gyúrúnk mint a hülye, te eszed a sok vesegyilkos tömegnövelőt meg koxot én meg csak úgy gyúrók, önimádók leszünk és lesz*rjuk a csajokat meg úgy mindenkit, csak a tükörkép az isten. (inkább ne)
4.Nyersz a lottón! Igaz abból csak ribik lesznek, de a semminél jobb. Meg sok lóvéból mókás stílusokat lehet kialakítani, meg lehetsz művész stb
Szögezzük le, hogy a tömegnövelő nem vesegyilkos. Én is edzek és annyit tudok mondani, hogy aki komolyan veszi a testépítést, az eleve nem mond olyat, hogy "gyúrok". Esetleg használjuk az "edz" szót vagy mondjuk szépen azt, hogy "testgyakorlatokat végzek". Ezt a sportot is lehet értelmesen csinálni, csak sajnos a kopaszok meg strand uraságok elrontották a hírnevét.
Egyébként én személy szerint szintén nem vagyok a nők bálványa, de nem is megyek a páwákkal meg a tömeggel. Sokat kell gondolom próbálkozni és nem feladni. Ha a pénzed szeretnek az semmit sem ér, gondolom nem kell magyaráznom miért. Ne sopánkodjatok, hanem próbálkozzatok. Előbb-utóbb összejön. Régebben én is vékony voltam egy betegség miatt. Mára nem vagyok vékony, de így is pedálozni kellene, pedig nem vagyok ronda gyerek. Bár olyan is volt, hogy gyakorlatilag egy bombázó kínálta magát nekem, de visszautasítottam, mert korábban nem volt túl jó viszonyban.
Egy szót tudok mondani: kitartás.
Istenem.. Olyan érdekes,hogy mindenki azt írja,hogy éppen az olyanok nem találnak párt,mint amiylen Ő.. Olvassátok már vissza.. nevetséges az egész.. "Vákony vagyok,nem találok" , "Magas vékony vagyok,nem találok" "Kövér vagyok nem találok" nem ettől függ. Attól függ,hogy van-e valami önbizalmad vagy sem , hogy emrsz-e kezdeményezni -e vagy sem , hogy feladod-e az első elutasítás után vagy sem. Nekem sincs éppen barátnőm (én is iylen magasabb, sportos vékonyabb vagyok) , de én meg valamiért mégis szeretem a testalkatom , és nem érdekel,hogy valakinek ez pont nem tetszik,mrt annyi önbizalmam,azért van,hogy tudjam,hogy attól mert egy csajnak éppen nem tetszik attól még ez nem rossz.. Az önbizalom a kulcsa az egésznek,meg hogy lazán kell felfogni az egészet. Nekem is volt már,hogy full görcsösen mentem modnjuk disco-ba "ma össze kell szednem valakit" és ekkor nyilván sose sikerült. Meg volt mikor telibe.. az egészet , akkor meg szinte maguktól jöttek a közelembe a csajok. Lazán,magabiztosan toljátok és kicsit legalább szeressétek magatokat,mert ha nem szeretitek, másoktól hogyan várjátok el,hogy szeressen??
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!