Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom gépén van jó pár mappa, ahol nagyon vékony, kerek seggű lányok vannak, de én egyáltalán nem ilyen vagyok, ez lenne a vágyálma eredetileg?
Sziasztok!
A barátom gépén feltűnően sok segges kép van lányokról, általában nagyobb, durván kerek fenekű csajokról van szó.
A lányok mindegyike nagyon darázsderekú, aminek én a közelébe sem érek. De nem is ez a dilemmám, hanem a fenék téma, ugyanis nekem nem hogy formás fenekem nincs, de full lapos is. Most, hogy megnéztem ezeket a fotókat a lányokról, úgy érzem, hogy az önbizalmam -100 on van, és most valahogy el is ment a kedvem attól, hogy a fenekemet nézegesse, mert egyáltalán nem hasonlít a képen lévő lányok fenekére.
Hosszú ideje vagyunk már együtt, de ez a dolog annyira lehangol. Más lány is így érez, amikor a párja gépén lát ilyen képeket tök feltűnő helyen ( szóval nem kutattam) vagy csak nekem esik ennyire rosszul?
Az a lényeg,hogy veled van.
Látod ha nem kutakodsz akkor nincs probléma
Valószínűleg nekem is rosszul esne! :/
Biztos, hogy leülnék vele beszélgetni ...
hehe. nah igaz.
De amikor te pl. fehér bőrű vagy sötét hajjal nem éppen 50 kiló,
és a párod szolis, darázsderekú nagy kerek seggű csajokról tárol képeket, akiknek a haja ráadásul háromnegyedének szőke, akkor sanszos, hogy tökre nem te vagy a "zsánere"
már célozgattam a dologra, de nem vette a lapot.
: /
Ha kicseréled a hátteret egy "izmos, helyes" pasira nem valószínű hogy a barátodat ez meghatja.
A fiúk és a lányok közt az is különbség hogy mi nem vagyunk féltékenyek háttérképekre.
Nők.....
Azok csak felizgatják.
Nem csak egy formás seggből áll egy nő.De ha te így gondolod akkor meg is érdemled,hogy rosszul érzed magad.
Túl sok dolgot képzelsz azokhoz a képekhez.
Nem gondoltál bele,hogy miért pont veled van és nem egy olyan lány mellett?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!