Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom gépén van jó pár mappa, ahol nagyon vékony, kerek seggű lányok vannak, de én egyáltalán nem ilyen vagyok, ez lenne a vágyálma eredetileg?
Sziasztok!
A barátom gépén feltűnően sok segges kép van lányokról, általában nagyobb, durván kerek fenekű csajokról van szó.
A lányok mindegyike nagyon darázsderekú, aminek én a közelébe sem érek. De nem is ez a dilemmám, hanem a fenék téma, ugyanis nekem nem hogy formás fenekem nincs, de full lapos is. Most, hogy megnéztem ezeket a fotókat a lányokról, úgy érzem, hogy az önbizalmam -100 on van, és most valahogy el is ment a kedvem attól, hogy a fenekemet nézegesse, mert egyáltalán nem hasonlít a képen lévő lányok fenekére.
Hosszú ideje vagyunk már együtt, de ez a dolog annyira lehangol. Más lány is így érez, amikor a párja gépén lát ilyen képeket tök feltűnő helyen ( szóval nem kutattam) vagy csak nekem esik ennyire rosszul?
Istenem, te is tipikusan olyan vagy, mint barátnőm, annak vannak ilyen gyökér elképzelései pasijáról. (én lány vagyok szólok előre)
Na mert nézz végig a párodon. Pont 100%-ig úgy néz ki, ahogy a legvadabb fantáziáidban megálmodtad? Erősen kétlem. Ettől még szereted nem? Vonzódsz hozzá, szexinek találod.
Nekem tele van a gépem, kigyúrt, izmos kanok képével, mégse volt soha egyetlen olyan pasim se, aki megközelítette volna az "ideált". Hát ez van. Ettől még sose jöttem össze olyan sráccal, akire ne izgultam volna fel, de az, hogy nem olyan kockás a hasa, mint egy sakktábla, még nem eredményezi, hogy automatikusan undorítónak és bizarrnak találom, ez baromság.
Valószínűleg a párodnak bejönnek a kerek seggek. Pont. Neked meg lehet, hogy tök jó melleid, gyönyörű arcod, remek természeted (amit a leírás alapján kétlek, mert kb úgy tudlak elképzelni, mint aki egyfolytában nyafog otthon minden gyökérség miatt) van a párod szemében, és ezért szeret. Ha veled van, annak oka van, az, hogy neked agyi defekt miatt ezt nehezedre esik felfogni, az a te problémád, de nem az ő fa.szsága.
Szóval szerintem nyugodt szívvel sz.rd le azt a mappát. Komolyan. Semmit sem jelent.
Digo válasza:
Állítottam, hogy nem velem van a baj?
Direkt ezért írtam ki a kérdést, hogy megtudjam-e hogy én vagyok nem százas-e, de a kommentek alapján amik még az elején jöttek, írt pár csaj, akik szintén nem örülnének a mappának.
Kedves kérdező, kérlek ne írd le tizedszerre is hogy jajj rombolja az önértékelésedet, nem te vagy a zsánere....Igen felfogtuk. Gondolj bele, valószínűleg igen, jobban tetszene neki egy kerek feszes fenék és vékony derék. Igen. Ha esetleg szeretnél neki még jobban tetszeni, esetleg de tényleg...talán...tehetnél is érte. Nem kell mindig ülni és sírni hogy jajj jobban kinéző lányokat nézeget... Nézz ki jobban te magad. Hm?
Egyébként persze hogy nem szép dolog, ha ennyi ilyen képe van... De te, a fentiekkel tudnál javítani az önértékeléseden... Csak tudod néha tenni is kell valamit érte.
L
Most 65kiló vagyok és nincs nagy fenekem és szinte egybeolvad a combommal-
Fogyókúráztam még a párom előtt, kondiba jártam, és voltam 55 kilós is, de a fenekem 2 centire se gömbölyödött ki, szóval ennyit a múltról, csak, hogy lásd, hogy igen is próbáltam már tenni érte, de amikor számon kértem a személyi edzőmet, hogy mégis miért nem lesz nekem formás fenekem, csak annyit mondott, hogy hiába edzek rá, ennél formásabb nem fog lenni mert genetika..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!