Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem kelendőek manapság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kelendőek manapság a nők körében a vékony férfiak?

Figyelt kérdés
2013. márc. 1. 15:16
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
86%
Xenophilius, a vékonyakat/nyüzügéket miért írtad mind2 mezőbe? XD Egyszerre a 0 és a 100%-osba.
2013. márc. 1. 15:35
 12/45 anonim ***** válasza:
21%
Mert az átlagnyüzügék 0%sak de a kopaszodó/magashomlokú nyüzügék “szokásos“ párjai a nagyon alacsony kövér nőknek... De tényleg! Vagy 100 ilyet láttam csak ma.
2013. márc. 1. 15:46
 13/45 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, bár adná ez a kib*szott Ég, hogy a szerencsétlen életembe összesodorjon akár egyetlen egy nővel, aki oda lenne értem. Boldog ember lennék. :D
2013. márc. 1. 15:50
 14/45 anonim ***** válasza:

Az első szempontom a külső vonzalom megállapításában az az ARC! És csak utána jön a test, ami eléggé tág nálam, szóval nem biztos, hogy a tested a gond. De elárulom: ha választanom kéne egy kicsit mackós/sörhasú és egy véknyabb sráv között, akkor az utóbbit választom, kivéve ha nem vagy nagyon alacsony és kocka...

Akkor miért is nem kellesz a nőknek? Kocka vagy? Alacsony? Csúnya arcú? Mert ah egyik sem, akkor nem lehet veled gondjuk ;)

18/L

2013. márc. 1. 15:52
 15/45 A kérdező kommentje:
Akit nem zavar, hogy vékony vagyok, és az se zavarja, hogy tapasztalatlan vagyok a nőknél. Ez annyira nagy kérés??
2013. márc. 1. 15:52
 16/45 A kérdező kommentje:
Abból a szempontból kocka vagyok, hogy sokat gépezek, de ettől függetlenül ki szoktam mozdulni minimum a városközpontba nézelődni akár egyedül is. Az arcomra nem is tudom mit mondjak...én személy szerint nem látom csúnyának, de ha nem másznak rám a nők, akkor mégis csúnya lehetek. :D
2013. márc. 1. 15:54
 17/45 A kérdező kommentje:
Vagy ott ronthatom el az egészet, hogy nem is mutatok senki felé különösebb érdeklődést? Nem szoktam magamtól idegen lányokra mosolyogni, és leszólítgatni, sőt, telefonszámot is nagyon régen kértem már el.
2013. márc. 1. 15:56
 18/45 Hole Hunter ***** válasza:
A kutyák szeretnek játszani a csontokkal...egyél, sportolj!
2013. márc. 1. 15:59
 19/45 anonim ***** válasza:
37%
Gyk óta tudjuk, hogy az utcán/sullliban/melóhelyen/buszon semmi esélyed nem lesz...
2013. márc. 1. 16:00
 20/45 A kérdező kommentje:
Eszek meg sportolok is, azzal nincs baj.
2013. márc. 1. 16:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!