Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kelendőek manapság a nők körében a vékony férfiak?
Figyelt kérdés
2013. márc. 1. 15:16
21/45 A kérdező kommentje:
Komolyan alig tudom elhinni, hogy a mai nőknek csak az számít egy férfinél, hogy ne legyen vékony... :(
2013. márc. 1. 16:05
22/45 anonim válasza:
Igazából a nők pont leszarják, hogy nézel ki, de ha neked jól esik, hogy mást hiszel, akkor gondold ezt...
23/45 anonim válasza:
Lesz*rják amennyiben nem vagy ronda! Ha igen akkor hirtelen fontos lesz...
24/45 anonim válasza:
Nem, akkor nem szarják le, ha az illető nyavalyog, és fröcsög...
25/45 anonim válasza:
Kérdező, csillapodj már! Nekem csak vékony fiúkkal volt dolgom eddig.
Hány cm magas vagy és hány kiló?
26/45 anonim válasza:
nekem nem jonnek be a vekony fiuk, csakis a testesebbek mindegy h husis v izmos. (tul izmos v tul kover se jo nyilvan) baratom 185cm es 85kilo, tokeletes kis pocakja van :) viszont sokkal fontosabb az, h nincs tapasztalatod a nokkel... Baratomnak se volt es sokaig tartott ugymond megnevelni" mire megtanulta milyen egy kapcsolat... Vele megerte kitaposni az utat de ha ennek vege lenne nem kezdenek tobbet tapasztalatlannal. Es hiaba hiszed azt h te tudod mi kell egy nonek habar nem volt meg bnod... Nem tudod hiddd el :D ahogy senkise az elsonel...
27/45 A kérdező kommentje:
Vékony is vagyok, tapasztalatlan is. Ennél csak az lenne rosszabb, ha egy árva vasam se lenne. :D
2013. márc. 1. 19:20
28/45 A kérdező kommentje:
De mindegy, így is esélytelen vagyok már...
2013. márc. 1. 19:21
29/45 A kérdező kommentje:
Most szándékosan azért írtál be, hogy teljesen elcseszd a kedvemet??
2013. márc. 1. 19:22
30/45 anonim válasza:
Minnél tovább várunk annál rosszabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!