Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelem vagy érzelmi biztonság?
nos ..közeledvén a 30hoz nőként,- ugy látom nincs átmenet.
Ez persze nem feltétlen baj, csak kíváncsi vagyok a véleményekre. Előtte irok pár szót a tapasztalatimról. Voltak kapcsolatok, azonban ezeknek 'szimpátia -vonzalom' kombináció volt az alapja- nem a szerelem. nem voltak pillangók a mellkasomban semmi ilyesmi. Összesen kétszer volt ilyen amikor volt. Az egyiknél egyértelmű volt hogy hiába szeretem, nem is lett semmi, mert csak kihasznált volna- egy halom nőt hajtott még. Ezt követően még egy olyan volt hogy én "bizseregtem" lelkileg, ott lett kapcsolat, a szex a legszebb volt valamennyi közül, érzelmileg különösen, - de nem szeretett engem, igazán. Nem éreztem magam biztosságban mellette.Frusztrált, ideges, elviselhetetlen emberré váltam, és vészesen zuhant mellette az önértékelésem..
Volt olyan kapcsolatom is: ez volt a hosszútávú, ahol a fiú volt a szerelmes, én meg belementem, de ott biztonságban voltam. Nem csaltuk meg soha egymást, és végül is működött. De.. olyan mintha mindig le kéne valamiről mondani. Vagy kaland hatalmas érelemekkel ,vagy langyos viz, de legalább lehet rá számítani..
Lehet nem hangzik szépen, de én most igy vagyok vele.. és a végtelenségig nem várhatom hogy egyszer mindkettő eljön, ha eddig nem .. :( - szeretnék családot, gyerkőcöket lassacskán..
Ti hogy látjátok ezt ?
Én nem tudtam volna egyikről sem lemondani. Ha már választani kellett, inkább a szerelmet választottam, a langyos kapcsolatokat egyáltalán nem bírtam. Aztán volt, hogy belebuktam, de akkor sem adtam fel.
Nem sokkal a 30. szülinapom előtt találtam meg azt az embert, aki mindkettőt tudta nyújtani, azóta is úgy érzem, megérte rá várni.
Kölcsönös szerelem nélkül ne kezdj bele!
Ahogy mondták, mindig valamiről lemondani, ez nem élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!