Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúknak/férfiaknak miért nem tetszenek a kövér, dagadt, telt, duci (ki hogy nevezi őket)?
Figyelt kérdés
Ismerek sok olyan csajt, akinek azért nincs pasija mert nem sovány,hiába van szép arca. Vagy ez valami divat hogy a férfiaknak a sovány nő az ideál?:)2013. febr. 23. 14:55
41/46 anonim válasza:
nekem a telt duci tetszik
a kövér dagadt nem
F19
42/46 anonim válasza:
És ha én azt mondom, hogy nekem pont, hogy a duci, telt, mások szerint 'kövér', 'dagadt' lányok jönnek be?
43/46 anonim válasza:
Nem.. nem a sovány az ideál, hanem a telt... :P
44/46 anonim válasza:
ha már egyszer veszem a fáradtságot letolom a seggem a kondiba, vagy futni megyek stb...miért ne várhatnám el hogy a csaj se legyen kövér?
45/46 anonim válasza:
Most lehet, hogy felszínesnek fogok tűnni, de kövér lánnyal még én sem járnék... Nálam nem számít annyira a külső, de azt már nem tudom elviselni, ha egy lány kövér.... Nem vonzódom hozzájuk.... Vékony fiúként a fékonyabb lányok tetszenek, valamint a teltek... 21/F
46/46 anonim válasza:
Én szeretem a kövér csajokat leszarom ki mit mondd.
Volt már vékony barátnőm is de azok bénák a szexben, a ducik sokkal jobbak ilyen téren is meg odaadóbbak érzelmileg is. A mai fiatal modellekre hajazó kinézetű lányok üresek belül és finnyásak, még a farkadat se verik ki csak ha szépen kéred őket.. Szánalmas. :) Persze vannak kivételek, de a húsosabb csajok nekem szimpatikusabbak voltak mindig is mind érzelmi és testi szempontból is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!