Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért védi mindenki a tulsulyos nöket? Miért jobbak a karcsu nöknél?
Sokan mondjàk, hogy fujj roadt szemét karcsu nök, bezzeg egy kövér milyen jo, satöbbi!
Nem értem!
Milyen téren? Sumoban biztos jobbak a testesebb nők.. :D
Amúgy nem hiszem hogy ez átlagolás lenne. A karcsú nők vonzóbbak szerintem, viszont egy karcsú nőnél vonzóbb az a nő, aki nem duci, de van mit fogni rajta.
Ezt a dagadt disznók hangoztatják.
Irigység.
Én picit husis vagyok, öcsém nője meg 175 centijéhez 45 kiló, amiből tíz kiló mell.
Szerintem girnyó, de simán elcserélném az alakját a sajátoméval.
Engem inkább az idegesít, hogy én betegség miatt vagyok hízásra hajlamos, és hülyére sportolhatom az agyam, mint most, akkor sem leszek 55 kiló, mert nem, ő meg genetikailag ilyen, és állandóan mekis kajákat eszik, meg chipset és semmit nem hízik.
Viszont mindenki azt hiszi, hogy az ilyen kis vékony csajok azért néznek ki így, mert annyit tesznek érte, én meg azért nézek ki így, mert lusta vagyok törődni magammal, és le se sz.rom, holott tök fordítva van, és ez idegesít...
Engem nem érdekelne, hogyha cukkolnának meg irigyelnének amiért vékony vagyok, bármit megadnék azért, hogy büntetlenül otthon tespedve a gép előtt tolhassam magamba a rengeteg hizlaló kaját és ne legyek több 45 kilónál... Nem tudom mit sírnak a vékony csajok, hogy húdesz.ar nekik, őket szeretik a fiúk, őket preferálják a husikkal szemben, akármit is mondanak, ugyanis vékony lányokat nem szoktam pasi nélkül látni, ellenben a ducikkal...
Nem fogom őket ezért sajnálni, max irigyelni erősen...
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!