Ha túlsúlyos a bőröndöm, akkor ott mindenki szeme láttára magamra húzhatok e pl 3 pólót,2pulcsit, mégegy nadrágot a reptéren? Olyat lehet?
:-))))
Szerintem menj inkább a wc-be és ott csináld!
De amúgy igen lehet, és jó ötlet!
Hogyne. Ha túlsúlyos a bőrönd, ott helyben is átrendezheted a csomagodat. van, hogy ők javasolják, hogy tegyél át ezt-azt a kézipoggyászba.
De egy-két kiló miatt még nem szoktak szólni.
Jól megmosolyogtam a kérdést, de végülis nem hülyeség :)
Én az ilyen problémát azzal szoktam kiküszöbölni, hogy itthon még indulás előtt megmérem a rendes szobai mérlegen. Nem ad pontos értéket, de legalább egy körülbelülit. Az én hátizsákom 17 kilós volt itthon (20 lehetett a max) így tudtam hogy sokat már nem nagyon kéne pakolni. Ha több cuccra van szükséged, pl olyanokkal spórolhatsz helyet hogy kint veszel kisebb kiszerelésű dezodort, tusfürdőt, sampont, egyéb "kozmetikumokat" én volt hogy kint is hagytam őket... koreai barátnőmék mindent itt hagytak amit fölöslegnek gondoltak. :) Zacskós levestől kezdve olyan pólóig, amit már csak akkor húznak fel ha muszáj. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!