Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Van olyan hogy leszállitanak...

Van olyan hogy leszállitanak vkit a repülőgépről, mert tulsulyos? Van ilyen a való életben? Komoly kérdés!

Figyelt kérdés
2010. dec. 1. 18:45
 1/9 Akitöl anyud óva int válasza:
38%
Nincs maximum megkérnek rá hogy középre ülj, nehogy felszáláskor valamelyik oldalára húzzon a gép.
2010. dec. 1. 18:50
 2/9 A kérdező kommentje:
:):)köszi a válaszod? és olyan lehet hogy nem ér be vkit az öv??
2010. dec. 1. 19:07
 3/9 anonim ***** válasza:
61%
Persze hogy van. Ha az utas akkora hogy nem tudja lehajtani a karfáját akkor (legalábbis az USÁ-ban) a következő esetek vannak: a) ha van hely, átültetik máshová b) kifizeti a business osztályt és átül oda, ha van hely és pénz c) leszállítják, és mehet a következő géppel... ha van hely... vagy vehet még egy jegyet hogy a két ülést amit elfoglal kifizesse.
2010. dec. 1. 20:08
 4/9 anonim ***** válasza:
54%
Teheráruként utazik...De szerintem 120 kg alatt semmi probléma.
2010. dec. 1. 20:42
 5/9 anonim ***** válasza:
61%

egy pár hete pont mellettem ült egy igencsak túlsúlyos bácsika.

Megkérte a stewardest, hogy hozzon neki öv hosszabbítást.

Aztán kapott egyet, és kész is volt.

2010. dec. 1. 20:46
 6/9 anonim ***** válasza:
78%

Folyik a könnyem, miközben olvasom a kommenteket.

Ez most komoly, vagy csak hülyültök, hogy leszállítják és mehet a következővel.

XD

2010. dec. 1. 20:53
 7/9 anonim ***** válasza:
70%
Jól elviccelik a dolgokat,de a valóságban senkit nem szállítanak le mert túlsúlyos..Ha nem éri át az öv akkor pótolják neki..
2010. dec. 1. 20:59
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
én nem vagyok "extrém" kövér, de sajna a csípőm nagyon széles :( (minden itt van ami sokk :( és sajna engem sem ér át a biztonsági öv, de mindig adnak hosszabítást.
2010. dec. 2. 15:42
 9/9 anonim ***** válasza:
78%

Én írtam fentebb de nekem nem hisz senki [link] If no unused seats are available on the ticketed flight, then the customer must either purchase an upgrade to a cabin with available seats that address the above-listed scenarios, or change his or her ticket to the next available flight and purchase a second seat in addition to the one already purchased.

Szerintetek a United viccel?

2010. dec. 3. 02:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!