Wizzair, reptér, repülőjegy, visszaigazolás, pár kérdés?
ma vettem meg a jegyet neten, banki átutalással fizettem, ilyenkor kb. mennyi idő, mire megjön a visszaigazolás? az ugye az e-mail címre jön ? (mert máshova nem tudom elképzelni)
chek in hogy működik ? (reptéri)
hely mindenkinek ami jut ?
fényképezni lehet a gépen?(pl. a felhőket :) )
a reptéren nehéz eligazodni ?
aki kikísér családtag meddig jöhet velem ?
miután leszáll a repülő, hogy találom meg a csomagom?
nagyon hálás lennék, ha valaki adna egy jó részletes felvilágosítást.
köszönöm!
Amikor banki átutalással fizettünk, aznap délután már megjött a visszaigazolás. Az e-mailcímre jön. A reptéri check-in ugyanúgy működik, mint bármelyik mások légitársaságnál. Odamész a reptéren az indulási oldalra, valamelyik monitoron megkeresed, hogy az adott járathoz hányas számú pultnál van a check-in, majd be állsz a sorba.
Hely mindenkinek, ami jut, de van ott bőven hely, álló utast még sosem láttam.;) Mi ketten szoktunk menni, és még mindig volt egymás mellett hely. Nehézségek legfeljebb akkor szoktak lenni, ha nagyobb társasággal mész, és úgy akartok mindenáron egy más mellé/mögé kerülni.
Ferihegy nagyon kicsi reptér, az egyes terminál pláne, pár lépéssel felfedezhető az egész, elkavarodni lehetetlenség.
A kísérő családtagtól a check-in után, a biztonsági ellenőrzés előtt kell elbúcsúznod.
A reptér leszállása után követed a többi utast, illetve a "baggage reclaim" feliratot, ami egy olyan teremhez vezet, ami tele van futószalagokkal. Amelyik fölött a monitoron Budapest van kiírva, ott lecövekelsz, és ha látod, hogy a futószalagon a saját bőröndöd jön, akkor odaállsz és leemeled. Érdemes megjelölni valamivel a bőröndöt, pláne ha valami tucatdarab, akkor nem kell pl. minden egyes kék bőröndön olvasgatnod a névcímkét.
Fényképezni, videózni lehet a gépen.
Nagyon szépen köszönöm!
Most kb. minden megvilágosodott :)
Egyedül megyek, szóval nem lesz gond azzal, hogy ki mellé üljek, csak jó lenne ablak mellé, szeretném fényképezgetni a felhőket :)
Én ma délután olyan 5-6 óra körül utaltam. Remélem holnap megjön a visszaigazolás.
Még egyszer köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!