Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti kire adnátok tornadresszt? Mindenki válaszoljon
Még pár nappal ezelőtt valaki kiírta ezt a kérdést és csak én válaszoltam rá. Érdekelne hogy más mit gondol erről, hogy kin látna szívesen egy tornadresszt.
Lehet híres, fiú, lány, vagy saját magad
NEKEM EZ VOLT A VÁLASZOM:
hírességek (celebek) közül: Kiszel Tünde, Harry Styles, Sebestyén Balázs, Logan Lerman, Justin Bieber, Ellen Degeneres(remélem így írják), Zac Efron
sportolók közül: Császár Gábor, Tom Daley
a környezetembe: az összes fiú osztálytársamra, apukámra és a papáimra (de csak viccből)
XDDDDDDDDDDDD miez a kérdés
amúgy JB, ő tuti otthonosan érezné benne magát
Szerintem igenis szexivé tud tenni egyeseket. Jó, nem mindenkit, és nem mindenki számára. Ez is meg tudja osztani az embereket, mint e mellett még sok ezer más dolog, nem vagyunk egyformák.
Számomra egy csinos lány tornadresszben izgató, tehát a válaszom az, hogy rájuk adnám.
Egyébként pedig kényelmes sportos öltözet, nem véletlenül használják a tornászok (és nem csak lányok, hanem fiúk is, csak nekik biológiai okokból kicsit más a szabás).
Kedves kérdező!
Nem Te voltál az egyetlen válaszoló. Én is válaszoltam:
Selena Gomez
Nagyon vad volna ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!