Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúknak/férfiaknak miért nem tetszenek a kövér, dagadt, telt, duci (ki hogy nevezi őket)?
"17. Persze, lehet gyorsan fogyni éhezéssel, de attól még nem lesz feszes a testünk, jóval több lemondással jár, ráadásul ilyenkor több izmot veszít a test, mint zsírt, így könnyebb visszaszedni. Ha viszont sovány vagy, csak sportolni, erősíteni kell. Mivel mindkettőt csináltam már, így tudom, hogy jóval könnyebb, még ha kicsit tovább tart is. Persze lehet gyártani a kifogásokat."
Heti 1 kiló zsír leadása az egészséges határ, és nem koplalás. Nem is veszít izmot ha jól csinálják, és nem lesz kötényhasad sem. Ellenben a sosem létezett izmokat felépíteni sokkal nehezebb, mert nincsenek emléksejtek, amik segítségével a sportolók is könnyebben rehabilitálják magukat egy kihagyás után.
"sosem létezett izmokat felépíteni sokkal nehezebb, mert nincsenek emléksejtek"
Ez a soványakra és a kövérekre is áll. Csak kövéren még diétázni is kell mellé. :D Mindenesetre tényleg lehet kifogást találni bármelyikre, ha ugye nem akarunk tenni ellene. :)
"Mondom, mehet a rizsa, de én saját tapasztalatból beszélek: soványan sokkal könnyebb magunkat formába hozni, mint kövéren. De mindkét esetben lehetséges. Úgyhogy a soványak is ahelyett, hogy sírnának, irány edzeni!"
Nekem ne mondjad! 2 év heti 4 edzés és étrend ezerféle variációt kipróbáltam, l-karnatin kúrát, koffein alapú teljesítményfokozókat, többet foglalkoztam a testemmel, mint bárki abban a tetves gimiben mégis úgy nézek ki, mint az alja...
"Ez a soványakra és a kövérekre is áll. Csak kövéren még diétázni is kell mellé. :D Mindenesetre tényleg lehet kifogást találni bármelyikre, ha ugye nem akarunk tenni ellene. :)"
Kövéreknek ott az izomzat a háj alatt...
"Kövéreknek ott az izomzat a háj alatt..."
Túl sok nem lehet, ha csak punnyadnak? :D (Tisztelet a kivételnek)
Egy sovány átlagosan embernek 7%-os a zsír izom aránya, egy elhízottnak 30%.
Csak az első 170 centihez 50 kiló a második pedig 80. Tehát az izom ott van a háj alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!