Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiúknak/férfiaknak miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúknak/férfiaknak miért nem tetszenek a kövér, dagadt, telt, duci (ki hogy nevezi őket)?

Figyelt kérdés
Ismerek sok olyan csajt, akinek azért nincs pasija mert nem sovány,hiába van szép arca. Vagy ez valami divat hogy a férfiaknak a sovány nő az ideál?:)
2013. febr. 23. 14:55
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
70%
Az a baj, hogy a molett nők tetszenek a paliknak, csak rengeteg kövér nő vallja azt, hogy "én nem kövér vagyok, hanem molett". Na, rájuk nem buknak a palik.
2013. febr. 23. 15:43
 12/46 anonim ***** válasza:
35%

Mennyi kretén hozzászólás olvasható itt.

Látszik, hogy a pasik többségének fogalma sincs arról, hogy miért túlsúlyos valaki. Meg hogy igénytelenebb lenne ettől egy Nő? Pff. Szerintem egy vékony ember ugyanúgy lehet igénytelen.

2013. febr. 23. 15:58
 13/46 anonim ***** válasza:
79%
Akkor felvilágosítasz minket,hogy mitől túlsúlyos valaki? Ha nem azért,mert sokat eszik? Kivételt képez ez alól az aki szült már gyermeket,mert ott azért meg lehet érteni ha van felesleg.
2013. febr. 23. 16:00
 14/46 anonim ***** válasza:
84%
mert le lehetne fogyni... egy vékony embernek sokkal több munka jó alakot kihoznia magából , mint egy kövérnek
2013. febr. 23. 16:00
 15/46 anonim ***** válasza:
48%

"egy vékony embernek sokkal több munka jó alakot kihoznia magából , mint egy kövérnek"

Na, jönnek már a kifogások a soványaktól! :D Mindkettő voltam már. Ha nem is nagyon kövér, de teltebb. Meg sovány is. Lefogyni és formásodni sokkal nehezebb, mint soványan formásodni. Úgyhogy nem kell a süket üres! A sovány sem kevésbé igénytelen, ha már a kövéreket igénytelennek nevezzük.

2013. febr. 23. 16:10
 16/46 anonim ***** válasza:
7%
A lányoknak/nőnek miért nem tetszenek a kövér, dagadt, telt, duci (ki hogy nevezi őket)férfiak?
2013. febr. 23. 16:15
 17/46 anonim ***** válasza:
61%

"Na, jönnek már a kifogások a soványaktól! :D Mindkettő voltam már. Ha nem is nagyon kövér, de teltebb. Meg sovány is. Lefogyni és formásodni sokkal nehezebb, mint soványan formásodni. Úgyhogy nem kell a süket üres! A sovány sem kevésbé igénytelen, ha már a kövéreket igénytelennek nevezzük."

leadni 1 kiló zsírt egy hét, felszedni egy kiló izmot 2 hónap...

2013. febr. 23. 16:17
 18/46 anonim ***** válasza:
20%

A választ nem tudom a kérdésedre, de biztos hogy nem divatról van szó. Egyszerűen az van, hogy izlés kérdése. Joggal vetődhet fel a kérdés, hogy mostanában miért sokkal kelendőbbek a sovány csajok mint régen. A válasz: Azért, mert a csajok egyre többet mutatnak magukból ahogy haladunk az évtizedekkel, és az előnytelen dolgok egyre-egyre jobban felszínre kerülnek.

Amúgy én megnézném azt a csajszit, akinek nincs pasija de szép arca van :P Úgyhogy írhatnál nekem

2013. febr. 23. 16:19
 19/46 anonim ***** válasza:
11%
17. Persze, lehet gyorsan fogyni éhezéssel, de attól még nem lesz feszes a testünk, jóval több lemondással jár, ráadásul ilyenkor több izmot veszít a test, mint zsírt, így könnyebb visszaszedni. Ha viszont sovány vagy, csak sportolni, erősíteni kell. Mivel mindkettőt csináltam már, így tudom, hogy jóval könnyebb, még ha kicsit tovább tart is. Persze lehet gyártani a kifogásokat.
2013. febr. 23. 16:21
 20/46 anonim ***** válasza:
83%
11-es vagyok. Én azért írtam, amit írtam, mert én rengeteget küzdöttem azért, hogy úgy nézzek ki, ahogy. Eljárok gyúrni, volt, hogy suli meló mellett is időt tudtam szakítani rá, Most akkor hadd várjam már el a lánytól is... Lehet felszínesnek nevezni, de ez van.
2013. febr. 23. 16:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!