Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúknak/férfiaknak miért nem tetszenek a kövér, dagadt, telt, duci (ki hogy nevezi őket)?
Mennyi kretén hozzászólás olvasható itt.
Látszik, hogy a pasik többségének fogalma sincs arról, hogy miért túlsúlyos valaki. Meg hogy igénytelenebb lenne ettől egy Nő? Pff. Szerintem egy vékony ember ugyanúgy lehet igénytelen.
"egy vékony embernek sokkal több munka jó alakot kihoznia magából , mint egy kövérnek"
Na, jönnek már a kifogások a soványaktól! :D Mindkettő voltam már. Ha nem is nagyon kövér, de teltebb. Meg sovány is. Lefogyni és formásodni sokkal nehezebb, mint soványan formásodni. Úgyhogy nem kell a süket üres! A sovány sem kevésbé igénytelen, ha már a kövéreket igénytelennek nevezzük.
"Na, jönnek már a kifogások a soványaktól! :D Mindkettő voltam már. Ha nem is nagyon kövér, de teltebb. Meg sovány is. Lefogyni és formásodni sokkal nehezebb, mint soványan formásodni. Úgyhogy nem kell a süket üres! A sovány sem kevésbé igénytelen, ha már a kövéreket igénytelennek nevezzük."
leadni 1 kiló zsírt egy hét, felszedni egy kiló izmot 2 hónap...
A választ nem tudom a kérdésedre, de biztos hogy nem divatról van szó. Egyszerűen az van, hogy izlés kérdése. Joggal vetődhet fel a kérdés, hogy mostanában miért sokkal kelendőbbek a sovány csajok mint régen. A válasz: Azért, mert a csajok egyre többet mutatnak magukból ahogy haladunk az évtizedekkel, és az előnytelen dolgok egyre-egyre jobban felszínre kerülnek.
Amúgy én megnézném azt a csajszit, akinek nincs pasija de szép arca van :P Úgyhogy írhatnál nekem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!