Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiúknak/férfiaknak miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúknak/férfiaknak miért nem tetszenek a kövér, dagadt, telt, duci (ki hogy nevezi őket)?

Figyelt kérdés
Ismerek sok olyan csajt, akinek azért nincs pasija mert nem sovány,hiába van szép arca. Vagy ez valami divat hogy a férfiaknak a sovány nő az ideál?:)
2013. febr. 23. 14:55
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
53%

# 24

Egy frusztrált szerencsétlen lehetsz nagy valószínűséggel, aki ráadásul csak elcsépelt közhelyekben tud beszélni. Sajnállak. Ennyi. ;)

2013. febr. 23. 16:54
 32/46 anonim ***** válasza:
58%

Szerintem azért el kellene különíteni, hogy milyen testalkatról is beszélünk, mert egy valóban kövér, dagadt Nővel Én sem jönnék össze, viszont a Nőiesen telt, esetleg ducinak nevezett Nőket szeretem.

A barátnőm is alacsony, kis husi, de mindennél és mindenkinél jobban szeretem.

2013. febr. 23. 16:57
 33/46 anonim ***** válasza:
69%

" Az igazi férfiak a telt idomokat szeretik, csak a kutyák játszanak csontokkal ;). Ennyit erről :)"

Az emberek azt hiszik,hogy ha valaki vékony akkor csontkollekció és elől deszka hátul léc.Csak hogy ez nem igaz..

Itt rá a példám:

Én ezt esztétikusabbnak tartom(vékony,de nem az általad elképzelt csontkollekció)

[link]

mint ezt:

[link]

de hát embere válogatja.

2013. febr. 23. 16:57
 34/46 anonim ***** válasza:
100%

30. Akkor eggyel több ok, hogy nekilássanak az izmaik fejlesztéséhez! :D Persze, csak ha elégedetlenek magukkal. Annak idején én is szépen megcsinosodtam a tornától. Én egyszerűbbnek éreztem, mint mikor fogyóznom is kellett mellette, nekem könnyebben is ment, mondjuk én nem is akartam kilós izmokat. Mindenesetre akinek problémája van a testével, vagy azzal, hogy emiatt (legyen kövér, vagy sovány) nem tetszik annak, akinek tetszeni akar, akkor lehet érte tenni.

Vagy pedig olyat választ, akinek pont az ő alkata tetszik, mert azért nem egyforma mindenki ízlése.

2013. febr. 23. 17:05
 35/46 anonim ***** válasza:
2013. febr. 23. 17:08
 36/46 anonim ***** válasza:
83%

na melyik a vonzóbb??

Tessék mondjátok azt, hogy a belső a belső ohhh:

[link]

vagy:

[link]

2013. febr. 23. 17:09
 37/46 anonim ***** válasza:
35.amit linkeltél még nekem is bejön,pedig a vékony csajokra bukom.De az ilyen testalkat nekem csak a latin nőkön tetszik,de ők meg csak így:P.Az európaiakon már nem igazán.
2013. febr. 23. 17:11
 38/46 anonim ***** válasza:
86%

nem a sovány nő az ideálom, hanem ez:)

[link]

2013. febr. 23. 18:07
 39/46 anonim ***** válasza:
32%
hát elég ha csak elképzeled hogy egy ágyban vagy egy dagatt nővel!! és még hogy a farkam is beledugjam? az már kizárt!
2013. febr. 23. 19:41
 40/46 anonim ***** válasza:
60%
24, a telt idom meg a zsírdisznó közt elég nagy különbség van. Telt idomú pl. Scarlett Johansson színésznő, akire még nőként is azt mondom, hogy a leggyönyörűbb, legkívánatosabb alakú a hírességek közt. Tudod az a baj, hogy ezt az elcsépelt szöveget nem a S.J-ok mondogatják, hanem a kimondottan dagadtak. Úgyhogy ne ebben keressetek önigazolást, hanem tegyetek ellene, hogy fiatal nőként kinézzetek valahogy.
2013. febr. 24. 00:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!