Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúknak/férfiaknak miért nem tetszenek a kövér, dagadt, telt, duci (ki hogy nevezi őket)?
# 24
Egy frusztrált szerencsétlen lehetsz nagy valószínűséggel, aki ráadásul csak elcsépelt közhelyekben tud beszélni. Sajnállak. Ennyi. ;)
Szerintem azért el kellene különíteni, hogy milyen testalkatról is beszélünk, mert egy valóban kövér, dagadt Nővel Én sem jönnék össze, viszont a Nőiesen telt, esetleg ducinak nevezett Nőket szeretem.
A barátnőm is alacsony, kis husi, de mindennél és mindenkinél jobban szeretem.
" Az igazi férfiak a telt idomokat szeretik, csak a kutyák játszanak csontokkal ;). Ennyit erről :)"
Az emberek azt hiszik,hogy ha valaki vékony akkor csontkollekció és elől deszka hátul léc.Csak hogy ez nem igaz..
Itt rá a példám:
Én ezt esztétikusabbnak tartom(vékony,de nem az általad elképzelt csontkollekció)
mint ezt:
de hát embere válogatja.
30. Akkor eggyel több ok, hogy nekilássanak az izmaik fejlesztéséhez! :D Persze, csak ha elégedetlenek magukkal. Annak idején én is szépen megcsinosodtam a tornától. Én egyszerűbbnek éreztem, mint mikor fogyóznom is kellett mellette, nekem könnyebben is ment, mondjuk én nem is akartam kilós izmokat. Mindenesetre akinek problémája van a testével, vagy azzal, hogy emiatt (legyen kövér, vagy sovány) nem tetszik annak, akinek tetszeni akar, akkor lehet érte tenni.
Vagy pedig olyat választ, akinek pont az ő alkata tetszik, mert azért nem egyforma mindenki ízlése.
nem a sovány nő az ideálom, hanem ez:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!