Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gátlások a testem miatt. Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gátlások a testem miatt. Hogy győzzem le?

Figyelt kérdés

Másfél éve van barátom. Fél év után feküdtem le vele. De világosban még egyszer sem mertem. A felsőmet sem vettem még le, a melltartómat sem. Kb ilyen alakom van csak 165cm magas vagyok(tehát egy tacskólábú gnóm): [link] Persze korántsem vagyok ennyire szép, hiába fogyózok, a derekamon hátul még mindig ott vannak azok a kis "hájdarabkák", olyanok, mint egy zsemle. :| Csak nagyobbak. Nem tudom hány kg vagyok, mert nem merek már évek óta mérlegre állni. Sorolhatnám még napestig a hibáimat.

Nem merek szinte semmit sem megtenni. Persze állandóan elvagyok foglalva a kinézetemmel, és próbálom behúzni a hasam stb, ez meg néha meggátolja az egész szexuális érintkezést. Nagyon szeretném ha végre jó lenne minden, és a barátom is örülne. :/

Mit tegyek? Ha ilyen alakom van, fogyjak még(a leírtakkal együttvéve)? Szeretnék olyan 48-50kg lenni. :/

2012. júl. 25. 16:02
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nem fogyni kell, hanem izmokat növeszteni a zsírpárnák helyére. Ha ilyen vagy mint a képen, akkor pont jó, nem sovány és nem duci.
2012. júl. 25. 16:04
 2/15 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy alacsonyabb vagyok, tehát nyomottabb, tömörebb alakom van. A felső részemmel semmi baj, de akkora csípőm van, de már kiáll a csontom... És így is 38-as nadrágot kell hordanom, ha nem 4-eset. :(
2012. júl. 25. 16:06
 3/15 anonim ***** válasza:

Ez így elég érdekes kapcsolat lehet. Hidd el, hogy ruhán keresztül is simán eltudja képzelni meztelenül a tested, nem jött volna össze veled másképp. Strandon pl még nem voltatok együtt? El sem tudom képzelni, hogy nem látott még téged felső nélkül. Nekem iszonyat ronda bőrbetegségem van a hátam egész felületén, nem feszes a cicim, és dagi is vagyok, mégis imádták a testem az eddigi férfiak az életemben.:)) Nem is értem, hogy miért nem tömött eddig beléd önbizalmat a barátod.

18/L

2012. júl. 25. 16:10
 4/15 anonim ***** válasza:

mivel már kilátszik a csípőcsontod, ne fogyj tovább azzal úgyse tudsz mit kezdeni: csont.

ha ilyen az alakod, de kisebben akkor minden arányosan kisebb rajtad, szerintem nagyon szép lány lehetsz, nem lehet okod panaszra

esetleg vegyél erőt magadon, állj rá a mérlegre, és számítsd ki a testtömegindexed. jó esetben az ideális alsó határán lehetsz, rosszban a túl sovány kategóriában

2012. júl. 25. 16:12
 5/15 anonim ***** válasza:

"165cm magas vagyok(tehát egy tacskólábú gnóm)"

Hogy mennyire te beszéled be magadnak ezeket a problémákat, azt a fenti fordulat is mutatja. 165 centi ugyanis kb. pont megfelel a magyar női átlagmagasságnak. Az alakod meg teljesen rendben van valszeg. Nem kell mindenkinek pálcikaembernek lennie.

2012. júl. 25. 16:18
 6/15 anonim ***** válasza:

Ez mindenkepp a te fejedben kell eldoljon es szerintem ket fele ut jarhato:

1. vagy elfogadod magad es elhiszed vegre, hogy a baratod ugy szeret ahogy vagy. Szerencses az eseted, mert sokan mondjak es van benne valami, hogy ha az ember magat nem tudja szeretni akkor hogyan varja el mastol hogy szeressek.

2. ha megsem tudod magad elfogadni akkor pedig tenned kell erte de ez is fejben dol el. Csak odabennt. Kuzdened kell egy kicsit (mert ahogy leirtad magad nem vagy tul kover, csak picit vagy pluszban a kilokkal).

Sok sikert! :)

2012. júl. 25. 16:20
 7/15 anonim ***** válasza:

Te jó ég! A linkelt képen egy csodás nő van. A széles csípő pedig nőies.

Állj fel a mérlegre, mert így csak tévképzeteid vannak! Ha van felesleg rajtad, akkor azért kell felállnod, ha nincs, akkor azért.

2012. júl. 25. 16:20
 8/15 anonim ***** válasza:

Ha te a 165 cm-el "tacskólábú gnóm" vagy,akkor én mi vagyok a 158 cm-el? :D

Nekem is a súlyom okoz néha gondot,de nem zavar ha valaki megnéz!Pasid meg úgy szeret ahogy vagy,és az miatt nem fog elhagyni!

Csak egy kis ÖNBIZALOM!

2012. júl. 25. 16:26
 9/15 A kérdező kommentje:

Nem, még nem voltunk se strandon se semmi ilyen helyen. Emberek közé pedig nem is járok. Nem vagyok társasági lény, úgysem tudok semmihez sem hozzászólni.

Félek, hogy megint csak napokig tartó sírás lesz belőle, ha mérlegre állok.

2012. júl. 25. 16:36
 10/15 anonim ***** válasza:
én 160 centimhez társul 60 kiló és elég nagy csípő..fogyózom meg edzek de ez van.. Szerintem neked nicns mire panaszkodni..
2012. júl. 25. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!