Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan győzzem meg apámat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan győzzem meg apámat hogy megengedje hogy a barátom itt aludhasson?

Figyelt kérdés
apám nem nagyon akarja megengedni pedig jól ismeri a gyereket és jóban is vannak... és még nem is azt mondanám hogy 2-esben lennék a gyerekkel mert 4-en leszünk... Pls segítsetek hogy hogyan tudnám rávenni hogy megengedje :$
2012. jún. 21. 09:38
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2012. jún. 21. 09:39
 2/18 A kérdező kommentje:
Én 13 a barátom pedig 16
2012. jún. 21. 09:40
 3/18 anonim ***** válasza:
Sehogy. Az ő háza. Tiszteletben kell tartanod. Amúgy meg nem korai még 13 évesen?
2012. jún. 21. 09:41
 4/18 anonim ***** válasza:
Hát ez nehéz menet lesz ha magától nem engedi. Aludj nagyon sokszor a barátodnál, és akkor talán észreveszi 1: hogy soha nem vagy otthon, és azt a szülők nem szeretik, 2: talán eszébe jut hogy úgyis azt csináltok amit akartok, max nem nálatok, 3: hogyha az ő szülei engedik akkor neki is engedni kéne. Nem biztos hogy működik, de én ezzel próbálkoznék. Persze sokban függ attól hogy milyen idősek vagytok, de gondolom tinik.
2012. jún. 21. 09:42
 5/18 anonim ***** válasza:
Mond neki hogy nyitott ajto mellett alszotok vagy hogy lesznek ott szülők, valahol megértem hiszen félt mert még csak 13 vagy nem akarja hogy már most szexeljetek
2012. jún. 21. 09:42
 6/18 A kérdező kommentje:
de anyám megengedte... és még ő is mondta hogy gondolkozik rajta... nem hinném erre fele a 13 éves lányoknak szinte mindnek van pasia akik ott aludtak már náluk ...
2012. jún. 21. 09:44
 7/18 A kérdező kommentje:
Nem szexelnénk énse vagyok hülye hogy ennyi évesen mert szerintem azért gázlenne és ezt a szüleim is tudják hogyan gondolom...
2012. jún. 21. 09:45
 8/18 anonim ***** válasza:
Akkor mond el nekik még egyszer hogy nem lesz semmi kötzetetek és nyugodtan megbizhatnak benned aludjatok nyitott ajtónál igy ha kedvük van be tudnak nézni mit csináltok..
2012. jún. 21. 09:47
 9/18 anonim ***** válasza:
Én apa vagy és lányom is van, teljesen elképzelhetetlennek tartom, hogy 13 éves korában a lányomnál valami "gyerek" aludjon. Ezek szerint mi egy másik népcsoport, etnikum stb. vagyunk.
2012. jún. 21. 09:48
 10/18 anonim ***** válasza:
...apa vagyok...
2012. jún. 21. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!