Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan győzzem meg apámat hogy megengedje hogy a barátom itt aludhasson?
Figyelt kérdés
apám nem nagyon akarja megengedni pedig jól ismeri a gyereket és jóban is vannak... és még nem is azt mondanám hogy 2-esben lennék a gyerekkel mert 4-en leszünk... Pls segítsetek hogy hogyan tudnám rávenni hogy megengedje :$2012. jún. 21. 09:38
2/18 A kérdező kommentje:
Én 13 a barátom pedig 16
2012. jún. 21. 09:40
3/18 anonim válasza:
Sehogy. Az ő háza. Tiszteletben kell tartanod. Amúgy meg nem korai még 13 évesen?
4/18 anonim válasza:
Hát ez nehéz menet lesz ha magától nem engedi. Aludj nagyon sokszor a barátodnál, és akkor talán észreveszi 1: hogy soha nem vagy otthon, és azt a szülők nem szeretik, 2: talán eszébe jut hogy úgyis azt csináltok amit akartok, max nem nálatok, 3: hogyha az ő szülei engedik akkor neki is engedni kéne. Nem biztos hogy működik, de én ezzel próbálkoznék. Persze sokban függ attól hogy milyen idősek vagytok, de gondolom tinik.
5/18 anonim válasza:
Mond neki hogy nyitott ajto mellett alszotok vagy hogy lesznek ott szülők, valahol megértem hiszen félt mert még csak 13 vagy nem akarja hogy már most szexeljetek
6/18 A kérdező kommentje:
de anyám megengedte... és még ő is mondta hogy gondolkozik rajta... nem hinném erre fele a 13 éves lányoknak szinte mindnek van pasia akik ott aludtak már náluk ...
2012. jún. 21. 09:44
7/18 A kérdező kommentje:
Nem szexelnénk énse vagyok hülye hogy ennyi évesen mert szerintem azért gázlenne és ezt a szüleim is tudják hogyan gondolom...
2012. jún. 21. 09:45
8/18 anonim válasza:
Akkor mond el nekik még egyszer hogy nem lesz semmi kötzetetek és nyugodtan megbizhatnak benned aludjatok nyitott ajtónál igy ha kedvük van be tudnak nézni mit csináltok..
9/18 anonim válasza:
Én apa vagy és lányom is van, teljesen elképzelhetetlennek tartom, hogy 13 éves korában a lányomnál valami "gyerek" aludjon. Ezek szerint mi egy másik népcsoport, etnikum stb. vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!