Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan győzzem meg apámat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan győzzem meg apámat hogy megengedje hogy a barátom itt aludhasson?

Figyelt kérdés
apám nem nagyon akarja megengedni pedig jól ismeri a gyereket és jóban is vannak... és még nem is azt mondanám hogy 2-esben lennék a gyerekkel mert 4-en leszünk... Pls segítsetek hogy hogyan tudnám rávenni hogy megengedje :$
2012. jún. 21. 09:38
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Megpróbálom.. köszi :') de amúgy 4-en lennénk és kint sátoroznánk... és 4-en mi rosszat csinálhatnánk.. :oo
2012. jún. 21. 09:48
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Ez mókás, mikor a szülő "nem akarja" hogy a gyereke szexeljen. Olyan hiábavaló próbálkozás, mint a fogkrémet visszanyomkodni a tubusba. Ahelyett, hogy elmagyarázná inkább az alapszabályokat, és felhívná a védekezésre a figyelmet, inkább börtönőrösdit játszik. Itt szembesül apukád azzal először, hogy mostmár van olyan dolog is ami a te döntésed nem az övé, és ez mérhetetlen félelemmel tölti el.

Még mielőtt lepontoznak, nem az mondom, hogy ugorj bele 13-évesen a szexbe. Csak azt, hogy neked kell észnél lenned mivel a te döntésed, hogy ne essél teherbe ilyen korán.

Ugyanis, jó okkal féltenek ettől. Az egész életed elcseszed, ba becsúszik egy gyerek még mielőtt elvégezted a sulikat (lehetőleg fősulit!) Azt fogod látni, hogy mialatt más bulizik nagyokat, te a szaros pelenkát cserélgeted. Nekem volt ilyen osztálytársam tapasztalatból mondom. Na ez nem pálya ugye? Szóval legyetek észnél akármit csináltok.

Ha meg akarod győzni, akkor el kell vele hitetned, hogy "felelősségteljes" a gondolkodásod. Pl beszéld meg vele, hogy te még amúgy se akarnál szexelni, meg hogy tisztában vagy a dolog veszélyeivel.

Persze nem garantált a siker, vannak vaskalapos szülők. Ilyen esetben később nem lesz más választásod, mint hogy bekeményítesz és lerázod magadról őket. De az még pár év mire eljutsz oda.

2012. jún. 21. 09:56
 13/18 A kérdező kommentje:
Nem akarok én se még 13 évesen szexelni... csak vele szeretnék lenni... ezt apukámnak is elmagyaráztam meg hogy alapból nem akarok gyereket még tanulok... de még ma leülök vele beszélgetni... :') köszönöm a válaszodat kicsit elis gondolkoztam :')
2012. jún. 21. 10:02
 14/18 anonim ***** válasza:
tegyél magadra erényövet, a kulcsát meg add apádnak, és meg fogja engedni.
2012. jún. 21. 10:54
 15/18 anonim ***** válasza:

Szerintem felejtsd el, nem fogja megengedni.

Nem benned nem bízik, hanem a srácban.

De szerintem ezen ne is csodálkozz:(:)

2012. jún. 21. 11:36
 16/18 okoska31 ***** válasza:

Felejtsd el, esélytelen, hogy meggyőzd. Kislány vagy még, ő meg félt.

Anyukád lehet, hogy megengedte, különösen, ha ő is fiatalon vesztette el vagy úgy gondolja, hogy fogsz tudni vigyázni magadra, de egy apának ezt hiába magyarázod - főleg ha valakitől elvette, aki fiatal volt.

2012. jún. 21. 11:41
 17/18 anonim ***** válasza:
Ezt is bírom egyébként hogy "elveszi" valakinek a szűzességet. Mikor inább pont az ellenkezője történik, hiszen új tapasztalatokat KAP az illető. Nem fura?
2012. jún. 21. 12:21
 18/18 anonim ***** válasza:

12:21

és?? a 2 két különböző dolog!

2012. jún. 21. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!