Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan győzzem meg apámat hogy megengedje hogy a barátom itt aludhasson?
Ez mókás, mikor a szülő "nem akarja" hogy a gyereke szexeljen. Olyan hiábavaló próbálkozás, mint a fogkrémet visszanyomkodni a tubusba. Ahelyett, hogy elmagyarázná inkább az alapszabályokat, és felhívná a védekezésre a figyelmet, inkább börtönőrösdit játszik. Itt szembesül apukád azzal először, hogy mostmár van olyan dolog is ami a te döntésed nem az övé, és ez mérhetetlen félelemmel tölti el.
Még mielőtt lepontoznak, nem az mondom, hogy ugorj bele 13-évesen a szexbe. Csak azt, hogy neked kell észnél lenned mivel a te döntésed, hogy ne essél teherbe ilyen korán.
Ugyanis, jó okkal féltenek ettől. Az egész életed elcseszed, ba becsúszik egy gyerek még mielőtt elvégezted a sulikat (lehetőleg fősulit!) Azt fogod látni, hogy mialatt más bulizik nagyokat, te a szaros pelenkát cserélgeted. Nekem volt ilyen osztálytársam tapasztalatból mondom. Na ez nem pálya ugye? Szóval legyetek észnél akármit csináltok.
Ha meg akarod győzni, akkor el kell vele hitetned, hogy "felelősségteljes" a gondolkodásod. Pl beszéld meg vele, hogy te még amúgy se akarnál szexelni, meg hogy tisztában vagy a dolog veszélyeivel.
Persze nem garantált a siker, vannak vaskalapos szülők. Ilyen esetben később nem lesz más választásod, mint hogy bekeményítesz és lerázod magadról őket. De az még pár év mire eljutsz oda.
Szerintem felejtsd el, nem fogja megengedni.
Nem benned nem bízik, hanem a srácban.
De szerintem ezen ne is csodálkozz:(:)
Felejtsd el, esélytelen, hogy meggyőzd. Kislány vagy még, ő meg félt.
Anyukád lehet, hogy megengedte, különösen, ha ő is fiatalon vesztette el vagy úgy gondolja, hogy fogsz tudni vigyázni magadra, de egy apának ezt hiába magyarázod - főleg ha valakitől elvette, aki fiatal volt.
12:21
és?? a 2 két különböző dolog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!