Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan győzzem meg, hogy nem lehet semmi gond?
Van egy osztálytársam,aki kijelentette,hogy járna velem,HA nem lennénk osztálytársak.
Mert van ez az osztálytársas szabály,hogy nem szabad osztálytárssal járni.
Én úgy gondolom,ha nem 2 sz*r ember jön össze,akkor meg tudják értelmesen beszélni és békésen elválni utána meg barátként folytatni a dolgot.
Ti mit gondoltok,igaza van vagy nem!?
Ha tudtok lécci írjatok okokat miért nem lehet gond belőle.
Köszi!
De ha normális az a 2 ember,miért nem lehet megbeszélni és normálisan viselkedni,ha valami nem jó egy kapcsolatban,mind a 2 ember hibája,nem csak éppen a másik félé..
Nem,nem kikosarazni akart,hiszen én nem írtam neki semmit és még félre érthető dolgokat sem,egyszer csak írta,hogy szeretne velem össze jönni,de ez a gondja.És egyébként is majdnem minden ember így gondolja sajnos.
Én éppen ellen példákat láttam erre a dologra,nem is egyet.
Egyébként köszönöm,nem tudom hanyadiknak mert igaza van abban,hogy még össze se jöttünk,kár arra hivatkozni mi lesz később.
Nekem voltak osztálytársaim akik 11-ben összejöttek és még mindig együtt vannak. (szóval már 3 v. 4 éve?)
Nekem nem osztálytárs, de suliból volt barátom, és nem volt benne semmi pláne.
Olyan húúúúúdesokat úgyse lehet találkozni, hisz max szünetek vannak, de akkor se lógtunk mindig együtt. Szerintem nincs benne semmi pláne, másoktól is hallottam ezt már, de most ősztinén, miért ne? Ha tetszetek egymásnak, szereted, lamúr, akkor miéééért ne? Csak azért mert osztálytárs? Ez hülyeség...
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!