Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes így párkapcsolatba "fogni"?
Van egy problémám ami lelki eredetű, és évek óta fennáll. Régebben különösebben nem is foglalkoztam vele, együtt éltem vele, de szeretnék tőle megszabadulni.
Most lehet gáz, de 21 vagyok, nem volt még barátnőm, se szex, se csók semmi, mindez emiatt a lelki dolog miatt.
Most nagy nehezen(elég nehéz egy lelki gonddal együtt lányokkal foglalkozni) találtam egy olyan lányt, akivel akár kapcsolatba is kerülhetnék. De mégsem akarom, meg úgy érzem nem állok készen rá, pláne addig, amíg ez a problémám fennáll.
Szerintetek érdemes így egy kapcsolatba belefogni, vagy csak miután pszichológushoz mentem és elmúlt a probléma?
Az egyik ismerősöm ilyenkor vmi idézetet emleget, ami arról szól hogy az ember sosem a megfelelő időpontban talál párt magának. Nem sok párom volt még, lehet lelki okai is vannak, de szerintem sosem fogod úgy érezni hogy készen állsz rá.Szóval legalább udvarolni kezdj el. Mikor mész pszichológushoz? Mi a problémád?
21/L
A pszichológus nagyon jó ötlet. Hajrá, csak segíteni fog! De az is segítene, ha elmondanád, mi ez a probléma...
20/l
köszi a válaszokat!
Amúgy különösebben nem foglalkozom vele, jó persze kicsit zavar h így elcs.sztem az egész gyermekkorom, de erről nem tehetek.
A lánnyal meg hiába kerülnék párkapcsolatba, szerintem sosem lenne olyan igazi kapcsolat amíg ez a probléma fennáll.
mi a problémád?
szerintem egyébként erőt kéne venned magadon, és leküzdeni ezt a dolgot a francba. ha van ereje az embernek, nem kell hozzá pszichomókus...és márpedig legyél erős!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!