Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mire érdemes odafigyelni, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire érdemes odafigyelni, ha plázacica típusú barátnőm lenne?

Figyelt kérdés
Valamiért rám akar mászni egy azt állítva tetszem neki pedig nem vagyok nagy szám, és csak rosszakat hallottam hogy ez mivel jár.
2012. júl. 10. 17:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%
sok penzel...
2012. júl. 10. 17:03
 2/14 anonim ***** válasza:
0%
legyen vastag a pénztárcád tapasztalatból mondom!
 3/14 okoska31 ***** válasza:
52%

arra, hogy havi 10-nél Te ne adj neki több lóvét.

vagy mindjárt 0-t.

akkor kiderül, hogy tényleg Te kellesz-e, vagy csak a pénztárcád. (már ha igazi plázacica).

mint tudjuk kurv*ból lesz a legjobb feleség, de akkor legyél ott, amikor már az akar lenni...

4/14 anonim ***** válasza:
47%
Arra érdemes odafigyelni, hogy ne juss el addig, hogy a barátnőd legyen.
 5/14 anonim ***** válasza:
0%
legyen sok pénzed és viseld jól a hisztiket, nyafogást. ne számíts túl sok izgalmas programra se szerintem...
2012. júl. 10. 17:04
 6/14 anonim ***** válasza:
0%
Kibeszélés a bnőkkel,csillagászati kozmetikum és ruhaköltségek
2012. júl. 10. 17:04
 7/14 anonim ***** válasza:
0%
ne nézz a szemükbe mert attól teljesen megvadulnak
2012. júl. 10. 17:09
 8/14 anonim ***** válasza:
az mit jelent? csak külsőre? vagy a belseje, a lelke is felszínes, buta, minden iránt érdektelen kivéve pl a szex, kocsik, ruhák, szépség? mert ha csak szép és kicsit naív de amúgy értelmes..az nem kell hogy baj legyen. ő is tud szeretni... amúgy meg ha neked bejön, és nem látod a problémát, miért ne jönnél össze vele? max ha valami nem klappol, szakítasz... csak légy résen. jah ezt most 2 értelemben is veheted :D
2012. júl. 10. 17:11
 9/14 anonim ***** válasza:
42%

A pénztárcádra és a bankszámládra!

Igazából lövésem sincs, még soha nem kezdtem ilyen csajjal.

Nem szeretem a felesleges költekezést.

Én sem szűkölködök, de azt betegségnek tartom ha az elégíti ki a lányt, ha költheti a pénzt mindenféle holmira.

2012. júl. 10. 17:12
 10/14 anonim ***** válasza:

az előzőnek van tökéletesen igaza.

kommentelj már vissza légyszíves, azt nem említetted hogy van-e saját házad, kocsid, vastag pénztárcád.

ha ezekből van legalább kettő, akkor nem kérdéses miért akar rád mászni a csaj.

figyelned a pénzedre kellene leginkább, és arra hogy ne szarvazzon fel a hátad mögött.

2012. júl. 10. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!