Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire érdemes odafigyelni, ha plázacica típusú barátnőm lenne?
Figyelt kérdés
Valamiért rám akar mászni egy azt állítva tetszem neki pedig nem vagyok nagy szám, és csak rosszakat hallottam hogy ez mivel jár.2012. júl. 10. 17:02
11/14 anonim válasza:
Én rám középsuliban akart rám mászni egy ilyen atomnőcske, pedig egy tök senki srác voltam, szerintem csak szórakozott, nem vettem komolyan és végül nem lett semmi köztünk. Igazából az önbizalomhiányom mentett meg, meg, hogy világéletemben rondának tartottam magam és esélytelennek a lányoknál. Szerintem hanyagold, nem ér annyit, max dugásra jók az ilyenek, de még arra sem feltétlen.
12/14 anonim válasza:
Ja és nekem folyton kedveskedett, meg nyálaskoddot, hogy olyan édes vagyok, nem kell komolyan venni, csak hülyített szerintem engem is, közben meg kinevett a barátnőivel a hátam mögött gondolom én.
13/14 anonim válasza:
Hát a rádmászásból gond nem lehet, aztán majd meglátod.
14/14 anonim válasza:
Muti már egy képet léccike!!!!
Szerintem plázacica ide vagy oda azok általában jó nők.
Ha ez igaz akkor te mákos vagy!!!!
29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!