Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdemes még próbálkoznom? (bővebben lent)
Sziasztok!
27/F vagyok és az a helyzet, hogy szinte soha nem volt még semmilyen kapcsolatom nővel. Az okoktól megkímélnélek benneteket, de akit érdekel, annak leírom.
Tehát a kérdésem az, hogy ha esetleg úgy érezném, hogy most már mernék ismerkedni, akkor érdemes-e belevágnom ebbe ennyi idősen. Ha ismerkedéskor egyszer csak kiderülne, hogy nekem az az első randim, lenne olyan szerintetek, aki ezt tolerálná?
Elsősorban kb. korombeli nők véleményére lennék kíváncsi, de minden hozzászólást szívesen fogadok. A negatívakat is, nem fogom őket lepontozni.
Válaszaitokat előre is köszönöm.
31F:
miért kell elmondani, hogy az első randi? ha kiderül - kiderül, ha nem- nem.
egyébként mégis, mik az okok? lehet, hogy elfogadhatók, és akkor hülyeségen görcsölsz (illetve duplán...)
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Nem Emilnek hívnak, de ezek szerint van egy ilyen nevű sorstársam...
Nem kell elmondanod, hogy ez az első randid. Ha pedig mégis kiderülne, akkor a partnered nyilván lenne annyira értelmes, hogy nem akad fent ezen.
Milyen okok vezettek oda, hogy 27 éves korodig nem közeledtél egy nőhöz sem?
19N
17/F:
Én mondjuk még fiatal vagyok, de az én kis éretlen tapasztalatlan fejemmel azt mondom, hogy ha 47 évesen érzed úgy, hogy belevágsz, még akkor is érdemes.
Hogy eddig miért nem mertél, ha gondolod elküldheted. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!