Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes még próbálkoznom, vagy ez a hajó elúszott?
Van egy lány, akivel egy bulin ismerkedtem meg. Nagyon rendes, kissé visszahúzódó típus, szóval nem az a tipikus sinrevaló népség.
Egy iskolába járunk, szünetekben viszonylag sokat beszélgetünk, este pedig msn-en.
Az egyik probléma az volna, hogy amikor beszélgetünk, gyakran felhozza a sportolását, mint téma. Ezzel nem is lenne baj, de állandóan egy fiúról beszél, aki állandóan piszkálja őt, beszólogat neki, csiklandozza, miegymás...(szóval tulajdonképpen udvarol neki). Szerintetek ezzel mit akar sugallni? Miért éppen előttem hozza fel állandóan?
Másik dolog, ami zavar kicsit, hogy próbálnám ide elhívni, oda elhívni, de igazából sose ér rá, vagy talál valami kifogást.
A kérdés adott, várom a tapasztaltabb felhasználók válaszait, tanácsait!
16/F(15/L)
Utolsónak valószínűleg igaza van, mert nem vagyok egy szőke herceg. De igazság szerint, mint említettem, ő sem a bombázó csajok közé tartozik, ezét sem értem, hogy mit akar!? Elsőnek:
Maximum 1 hónapja ismerjük egymást. Nem mondanám, hogy nagyon jó barátok lennénk, inkább csak "kóstolgatjuk" egymást érzésem szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!