Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondják ez a hajo elment, és akkor erre azt hogy elsüllyedt?
a kérdésed tök vicces:D:D neharagudj hogy ezen nevetek de ez jovolt:D
szóval megértem hogy nagyon rosszul esett.erre sokan azt fogják írni hogy hagyd meg stb de ez csak a büszkeség.én nagyon büszke vagyok de ha valakit igazán szeretek nagyon nagyon(gondolom te így vagy ezzel a lánnyal) akkor nem érdekel a büszkeség azaz inkább képes vagyok feladni.meg egyébként is, ha szereted akkor gondolom mindenben jót akarsz neki és ha segítesz rajta azzal neki egyértelműen jobb lesz,nem?
Hát ez azért elég nehéz kérdés! Sok kérdés merül fel:
- miért szakítottatok annak idején? Emiatt a srác miatt? Mert akkor nem valami megbízható a lány. Persze attól még bajban van és lehet, hogy tudni kell megbocsájtani.
-mi van, ha majd kihasznál, mert sok ilyet is lehet hallani?
-vagy ha boldogtalan leszel mellette és csak úgymond feláldozod magad, mert jó szíved van?
- Mennyi idős vagy? Gondolom 20-on éves, és egy gyermek azért nagyon nagy felelősség!
- És milyen kapcsolatban vagy most a lánnya?
Azt tanácsolnám, hogy beszélgess erről a szüleiddel, vagy olyan idősebb, sokat tapasztaltabb emberrel, akiben megbízol, mert hátha jobb tanácsot tud adni, és persze a lánnyal is sok megbeszélni valótok van.
Nagyon remélem, hogy a lehető legjobb módon megoldódik a probléma!
Legalább hamar megtanul ÉLNI!!!
Rájön ,hogy mijen kemény ez a világ 18 éves korom óta ön ellátó vagyok családi okok miatt!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!