Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdemes még próbálkoznom? (bővebben lent)
Sziasztok!
27/F vagyok és az a helyzet, hogy szinte soha nem volt még semmilyen kapcsolatom nővel. Az okoktól megkímélnélek benneteket, de akit érdekel, annak leírom.
Tehát a kérdésem az, hogy ha esetleg úgy érezném, hogy most már mernék ismerkedni, akkor érdemes-e belevágnom ebbe ennyi idősen. Ha ismerkedéskor egyszer csak kiderülne, hogy nekem az az első randim, lenne olyan szerintetek, aki ezt tolerálná?
Elsősorban kb. korombeli nők véleményére lennék kíváncsi, de minden hozzászólást szívesen fogadok. A negatívakat is, nem fogom őket lepontozni.
Válaszaitokat előre is köszönöm.
Hát eddig azért nem jött össze mert elég visszahúzódó voltam mindig. Kiskoromban sokat bántotta, és megmaradt bennem a tudat, hogy én nem vagyok elég jó ilyen dolgokhoz..stb. És hát nem sikerült "kinőni" ezt a dolgot.
Meg szerintem van valami "agybajom" is úgymond.. De ez nem bizti.
túl komolyan fogod fel!! túl elkomplikálod! Túl kriminális vagy!
sza.rd! le, hogy mi a trend,meg a divat, meg hogy mi mit gondolunk! Ha nekem 72 évesen lesz kedvem csajozni, akkor azt fogom tenni.
Tedd ami jól esik, tojj a világra!
Remélem átment a mondanivalóm
Igen, átjött a mondanivalód. Persze, ez jól is hangzik és egyet is értek veled. Azonban én úgy látom a dolgokat, hogy nem mindegy mi az ok és az okozat. Csak hogy egy béna példával éljek, ez kicsit olyan lenne részemről, mintha meglátnék valakit aki nagyon finomat eszik, én meg nem ettem már 2 napja semmit. Mondhatom ugyan neki, hogy "egyed csak, én nem is szeretem azt, nekem most ahhoz van kedvem, hogy ne egyek", de ettől még ugyanúgy megöl az éhség, és azt gondolom, bárcsak ehetnék én is olyat.
Gondolom ez is átment neked.
13-as vagyok!
Nem jött át a mondanivalód, talán mert valóban béna a példa. Továbbá, ha elolvasod az előttem lévő hozzászólásokat, akkor látod, hogy gyakorlatilag mindenki biztat, ugyan úgy, ahogy én, úgyhogy hajrá!
Még tovább megyek!
27 évesen, még gyerek vagy! Persze, ezt most nem érzed, ahogy 14 évesen elballagsz, és felnőttnek érzed már magad, vagy ahogy a 16 éves tini is otthon ordibál a szüleivel, hogy ő már nem gyerek, miért kezelik mégis úgy, 10 év múlva pedig rádöbben, hogy a szüleinek volt igaza, és valóban gyerek volt még. Ugyan úgy, te is majd 32-35 évesen rá fogsz jönni, hogy 27 évesen, mennyire gyerek voltál még. Azt akarom ezzel mondani, hogy fiatal vagy, fiatalabb, mint aminek érzed magad, tehát csajozz!
továbbá!
nehogy azt gondold, hogy aki azt mondja, hogy 27 évesen túl van már 1-2 komoly kapcsolaton, annak van valóság alapja. Persze vannak ellenpéldák, ahol a 20-as évek elején már gyerekek születnek, közös háztartás, közös rezsi, netalántán közös hitel, ott valóban egy felnőtt kapcsolatról beszélhetünk, de a többi az csak humbukk. Én is látok a környezetemben úgymond húú de komoly kapcsolatokat, de az igazság az, hogy sokszor nevetséges amit művelnek. 21 évesen például nagyon szerelmes voltam, és akkor azt mondtam, hogy komoly kapcsolatban élek. De mitől volt az komoly? Nem volt az, gyerek szerelem volt.
tehát nem vagy elkésve. A 27 az egy nagyon szép kor. Még a 30 is az. Tedd rendbe magadat, beteg gondolatok ezek, hogy elkéstél valahonnan.
Ja, és azt el ne felejtsem megemlíteni, hogy van egy 30 éves haverom. Az egyetemről ismerem. Mérnök. van szép kocsi, jól néz ki, de még sosem volt barátnője, talán még szűz is. Soha nem beszél erről, de nem nehéz ezt kitalálni. Valószínűleg addig az is marad, amíg el nem rendeztetem egy fizetős csajjal, persze titokban, soha nem fogja megtudni, ez az úgynevezett kegyes hazugság, amivel mindenki jól fog járni. Én kapok egy megújult havert, ő pedig egy nagy zsák önbizalmat. Úgyhogy valóban nem vagy egyedül, fel a fejjel.
Értem én a mondanivalódat amúgy, és részben igazad is van. Köszönöm egyébként, hogy biztatsz, és mindenki másnak is előtted.
A haverod meg szerencsés, hogy te vagy a haverja..:D Nekem sem ártott volna néha egy ilyen barát. Bár egy "égi" haverom nekem is lehet, mert a kérdés kiírása óta engem is összehozott a sors egy lánnyal, igaz csak véletlenül és csak pár alkalom volt, de legalább már nem halok meg szűzen. Az is valami..:'D
Sok lóvéval, és sportkocsival érdemes. Egyébként meg a nők egyszerűen nem vesznek emberszámba (sajnos)...
Gondoltam megkíméllek pár tucat kudarctól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!