Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Blanku kérdése:
Mi lehet a gond? Én vagyok a hibás?
Figyelt kérdés
4 éve vagyunk együtt a párommal,1 éve lakunk együtt.4 év alatt egyszer sem csaltam meg ,ő 1szer igen.Még okot sem adtam arra,hogy féltékeny legyen,erre ő még a főnökömtől is félt!Nem tudom mit tegyek,,bárhová megyünk,még az is baj ha valaki rám néz.Folyamatosan csak veszekedünk,beleszól abba is ,hogy miért keltem későn,meg,ha nem csináltam meg valami házi munkát akkor dögnek nevez!Nagyon rosszul esik!2012. júl. 11. 08:53
1/5 anonim válasza:
Akinek vaj van a füle mögött hajlamos azt hinni hogy a másik is ugyanazt csinálja... Azaz szerintem hagyd ott a csókát. Nem te vagy a hibás.
2/5 anonim válasza:
Nem Te vagy a hibás! A túlzott féltékenység nagyon meg tudja mérgezni a kapcsolatot. Amúgy lehet azért támad ennyire, mert megint megcsalt.
3/5 anonim válasza:
Ez egy nem fair, nem egyenrangú felek kapcsolatán alapuló páros. Egy tisztázó beszélgetés ( egy sansz a pasinak ), utána vagy jobban mennek a dolgok, vagy tipli....
4/5 anonim válasza:
Olvad vissza kérlek, amit írtál, és ha még akkor is komolyan gondolod a kérdésedet, akkor tényleg veled van a baj... ne legyél már ennyire mártír... egyszerűen kihasznál és a tulajdonának tekint, én szabadulnék tőle addig, amíg nem vagy jobban hozzáláncolva (közös tulajdon, házasság, ne adj isten egy gyerek). Ő magából indul ki, úgy van vele, hogy ha ő megtette, akkor megteheted te is, de ezek szerint neki lehetett, neked meg természetesen nem és erre nagyon oda is figyel, hogy még csak esélyed se legyen rá. Pedig ezzel a viselkedésével csak azt fogja elérni, hogy végül elhagyod, amit nagyon meg is értenék.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,sokat gondolkodom és is azon,hogy lehet ha újra megcsalt,meg azon is ,hogy kihasznál és végül rájövök ,hogy nem is ismerem ezt az embert,nem tudom,hogy valójában mit akar!Az a gond,hogy összeszoktunk és nehéz lenne szakitani,de tudom,hogy ezt én rontottam el az elején ,mert mindent megengedtem neki,vakon biztam benne,ő azt csinál mai napig amit akar ,ő meg bele szól az én dolgaimba!Tanácstalan vagyok,nem tudom mit kezdjek az egész helyzettel!
2012. júl. 11. 09:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!