Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Megbolondulok....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Megbolondulok. (lent 15/l)?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok és van egy 20 éves bátyám és.. mindig segít nekem, megvéd, szeret, foglalkozik velem, tanul velem vagy akármi és baromi helyes és úgy érzem szerelmes vagyok belé.. nem akarom elmondani.. nem akarok semmi olyat tudom hogy a testvérem de akkor is nagyon rossz érzés hogy én itt őrlődök hogy soha nem szerethetem igazán.. nem tudok másra gondolni.. tanács ?

2013. febr. 19. 17:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
54%
oké hogy szereted a bátyádat.. de keress mást akibe szerelmes lehetsz.. még ha egy barátnődbe esnél bele az is jobb lenne mert vele legalább lehet viszonyod de bátyáddal nem lehet soha..
2013. febr. 19. 17:43
 12/18 anonim ***** válasza:
Nyugi csaj, nem csak a korodbeliek azok. 20 év alatt kevés értelmeset látok még így fiúként is. Simán csak barátkozz, oszt ha megszeretsz valakit akkor nyert ügyed van.
2013. febr. 19. 17:44
 13/18 anonim ***** válasza:
Megbeszélem a bátyáddal ha akarod, te lefekszel velem, és ígérem, hogy megoldódik minden.
2013. febr. 19. 17:45
 14/18 Pretty Ballerina ***** válasza:
Ja, pszichológus.
2013. febr. 19. 18:00
 15/18 anonim ***** válasza:
Akkor ismerkedj idősebbekkel :)
2013. febr. 19. 21:21
 16/18 anonim ***** válasza:
persze a legjobb, ha 15 éves lány létére azt ajánljuk neki, hogy barátnője legyen:d
2013. febr. 20. 10:35
 17/18 anonim válasza:
szerintem ismeredj más srácokkal is mert képzeld el hogy reagálna rá, ha megtudná az igazat, végül is egy a véretek meg véleményem szerint ez a "szerelem" nem fog sokáig tartani.
2013. febr. 21. 11:45
 18/18 anonim ***** válasza:
A pszichológus ide kevés; a kérdezőnek orvosra, tehát pszichiáterre van szüksége, méghozzá gyorsan.
2013. febr. 22. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!