Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Megbolondulok. (lent 15/l)?
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok és van egy 20 éves bátyám és.. mindig segít nekem, megvéd, szeret, foglalkozik velem, tanul velem vagy akármi és baromi helyes és úgy érzem szerelmes vagyok belé.. nem akarom elmondani.. nem akarok semmi olyat tudom hogy a testvérem de akkor is nagyon rossz érzés hogy én itt őrlődök hogy soha nem szerethetem igazán.. nem tudok másra gondolni.. tanács ?2013. febr. 19. 17:36
2/18 anonim válasza:
Keress korodbeli fiút akivel barátkozol
4/18 anonim válasza:
Azt a becsár mindenit. Úgy védi a szüzességedet, hogy végül őt fogod megerőszakolni:D
5/18 anonim válasza:
Ideje más fiúkat is megismerned.
A bátykomplexus nem egészséges.
6/18 A kérdező kommentje:
és hogy megyek el ilyennel.??. ott is mondjam el hogy szerelmes vagyok a bátyámba......S?
2013. febr. 19. 17:38
7/18 anonim válasza:
Nem kell sehová se menni.Csak meg kell ismerned más fiút
8/18 A kérdező kommentje:
az a baj hogy a korombeli fiúk gyerekesek.. idióták..
2013. febr. 19. 17:41
10/18 anonim válasza:
nem mindgeyik, meg amúgyis más nagyobb fiúk is vannak
szerelem a tesó iránt betges drága ;;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!