Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha folyton rám tör a szerethetnék roham?
Gondolom nincs hobbid... meg nem is sportolsz... annyi a bajod hogy d*gni akarsz csak nicns kivel... ne álltasd magad, nem hiszem, hogy te úgy kelsz reggel fel, hogy ha ött fkeüdne melleted egy csaj akkro azt ölelgetnéd és puszilgatnéd...csak.
Menj bulizni csesszél valamit a kinézeteddel, hogy ne tartsanak retardáltnak és hidd el hogy tapadni fognak rád a nök. Minden azon mulik, hogy miképp állsz a dolgokhoz... Engem átverhetsz, a kommentelöket átverheted... de a f@rkadat nem verheted át koma. :)
Shevy:
Hidd el, vannak olyanok, akik ha reggel egy szép lány mellett ébrednének nem az lenne az első gondolatuk, hogy megdugják.Ilyen pl. a kérdező és én is.
Ha ilyen történne én is átölelném a lányt, belepuszilnék a hajába, simogatnám a haját, árcát meg épp ami jól esik, és bár tuti, hogy kemény merevedésem lenne, nem d*gnám meg.
jaaaaaj, ez nagyon aranyos dolog*.*
szerintem legyen egy olyan lány barátod(vagy barátnőd), aki szintén ilyen ölelgetős, szeretgetős típus, bár ha csak lány barátról szó akkor félreértenék, és azt mondanák "nincs fiú-lány barátság blablabla".. de ha tényleg csak ennyiből állna, akkor az jó:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!