Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak szerethetnek egy ilyen nőt?
Figyelt kérdés
Szerethetnek egy ilyen nőt vagy csak kihasználhatják az alkalmat a férfiak?
Szép, kedves mosolygós! Nem sminkeli magát, sportos nem magassarkús típús nem plázacica, szereti a szexet, képes bárhol bármikor normális keretek között szeretkezni gyengéden olykor vadul! Akár egy autóban is kielégít orálisan fényes nappal persze csak ha igazán szerelmes!főz is ha kell... Az ilyen nőt csak kihasználhatják vagy szerethetik is igazán!
Van köztetek ilyen nő? Férfiak nők mi a véleményetek?
2012. okt. 3. 21:25
1/16 anonim válasza:
Én megbecsülném szóval lehet szeretni egy ilyen nőt. De biztos vagyok benne, hogy sokan kihasználnák. 19/F
3/16 anonim válasza:
Hát ha van ilyen nőő akkor írjon és én feleségül veszem:))))
4/16 anonim válasza:
Nem értem, hogy a szexuális nyitottság ill. a magassarkú mellőzése, hogyan viszonyul a kihasználáshoz. Kihasználni a naív, buta embereket szokták.
5/16 A kérdező kommentje:
Ohh fényes nappal nem vègezne orált persze!!!
2012. okt. 3. 21:30
6/16 anonim válasza:
Persze hogy szeretik. Ezekből a nőkből lesznek egy boldog házasok :P
7/16 anonim válasza:
Bizony ki tudják használni nagyon könnyen. Ha így indul a kapcsolat akkor nagyobb esélye van. Persze vannak akik nem használják ki. Azok a rendes fiúk:)
8/16 Ⱳhite ßelle válasza:
Tapasztalatom szerint nem. Aki igazán szeret valakit annak esélye sincs.
21/N
9/16 anonim válasza:
Ennyitől még nem fognak szeretni senkit :DDD Azért ennél többről szól 1 kapcsolat...
10/16 anonim válasza:
A férfiak hajlamosak jobban a szexre figyelni,mint.az érzelmekre,nekem is nagyon kell (ha van csajom)igyekeznem,hogy meg maradjon az egyensùj.örülnék egy hasonlò csajnak,mondjuk talàn tùlsâgosan odaadò vagy inkáb szolgalelkű az ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!