Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak szerethetnek egy ilyen nőt?
Szerethetnek egy ilyen nőt vagy csak kihasználhatják az alkalmat a férfiak?
Szép, kedves mosolygós! Nem sminkeli magát, sportos nem magassarkús típús nem plázacica, szereti a szexet, képes bárhol bármikor normális keretek között szeretkezni gyengéden olykor vadul! Akár egy autóban is kielégít orálisan fényes nappal persze csak ha igazán szerelmes!főz is ha kell... Az ilyen nőt csak kihasználhatják vagy szerethetik is igazán!
Van köztetek ilyen nő? Férfiak nők mi a véleményetek?
Én ilyen vagyok (nagyjából), de nem ezeken a tulajdonságokon múlik, hogy kihasználnak-e. Hanem a naivitásodon. Ennyi.
Én nem hagyom magam kihasználni. Nem is használtak ki soha. Persze voltak férfiak akik a szexre mentek, meg, hogy legyen valaki mellettük a szünetekbe, de őket kiszűrtem és elküldtem a fenébe.
Már nem azért, de a fenn leírt nővel lehet mást kezdeni a kihasználáson kívül?
Néhány önjellemző mondat, annak 2/3-a csak a szexszel kapcsolatos.
Igaz a mondás, miszerint "nem minden férfi akarja kihasználni a nőket, csak sajnos sok nő nem tud a szexnél többet nyújtani", vagy hogy van.
ilyen az idealis feleseg jelolt a szamomra
28f
Most jönnek az én szeretném imádnám stb hülye válaszok... Mintha ennyiből meg lehetne ismerni bárkit is és el lehetne dönteni hogy szeretnék-e!
Amit írsz az pozitív tulajdonság és szerintem egy ígéretes csajnál tök alap, de ettől még lehet h tökre távol állsz az én lelkivilágomtól, de lehet h nem.
27F
Ez eddig az ideálom :)
De mik a rossz tulajdonságaid?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!