Férfiak! Titeket mindig be tud hálózni egy fiatal, helyes csaj?
Persze, mindegyik. Egy egyetemen elég egy ilyen kiscsaj, és az összes pasi beadja a válópert.
Istenem, ilyen idióta kérdést!
Nem voltál még hosszú, komoly párkapcsolatban? Ez nemtől, kortól független érzés, hogy jót tesz az egónak, ha a hétköznapi, "besavanyodott", megszokott, szürke párkapcsolat mellett van valaki, aki kacérkodik velünk.
A komolyabb férfiak itt megállnak, de vannak rossz példák is, akik tényleg képesek lennének elhagyni a családjukat, egy fiatal csaj miatt.
Nem lehet általánosítani. Én is pl. élvezem, ha felkeltem egy pasi figyelmét, mert jót tesz az önbizalmamnak, de ennyi. Nem kezdek ki vele, mert van párom, akit szeretek.
Minden férfit be tud hálózni egy ilyen csaj
Aki ezt tagadja az hazudik és mehet is politikusnak
Ők csinálják jól.
Szerintem ha valaki tud flörtöli és felhívni magára a figyelmet ebben nincs semmi rossz.
Ennek az "áldozata" hogy mást gondol, na az a rossz. Én például ugyanezt csinálom férfi létemre. Beizzítom a levegőt és a fantáziát. Szerintem ebben semmi rossz nincs.
Attól hogy te erre nem vagy képes még nem kell ezt leszólni vagy esetleg irigykedni rá.
Ez a lány nőies, csábító és szexi.
Ez van, nem kell irigyelni, van, aki születik ezzel a képességgel, van, aki nem.
Aki nem ilyen, az jobb esetben elismeri a másik "képességét", rosszabb esetben pedig utálkozni fog, és beleköt majd,ahol lehet, vagy "csak" a háta mögött fúrja.
Nem kell irigykedni, ő egy csábító nő, te valószínűleg nem vagy az.
Hát így jártál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!