Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért várnak el mindent a...

Miért várnak el mindent a férfiak a nőktől?

Figyelt kérdés
főzzön,mosson,takarítson,dolgozzon (akár gyerek/ek mellett is) ,amíg a férfiak csak dolgoznak? és miért van az,ha valaki felteszi a kérdést,akkor az a válasz,hogy ez a dolguk? egész nap csak gályázni...és emellett még vannak olyan "emberek" akik verik a nőket,pedig ki van nyalva a seggük..
2012. szept. 12. 17:26
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
29%
Nyugtass meg, hogy ez most nem komoly csak egy szexista kirohanás.
2012. szept. 12. 17:28
 2/37 A kérdező kommentje:
mért ne lenne komoly? egyébként fiú vagyok de soha nem várnám el a barátnőmtől hogy kiszolgáljon..
2012. szept. 12. 17:29
 3/37 A kérdező kommentje:
ja és nem,nem vagyok b*zi azért mert így gondolom..
2012. szept. 12. 17:32
 4/37 anonim válasza:
100%
én is ezt gondolom férfi létemre! a többség ilyen..első??
2012. szept. 12. 17:34
 5/37 anonim ***** válasza:
30%
A gyerekszülést is magadra szeretnéd vállalni, Stan?
2012. szept. 12. 17:39
 6/37 anonim ***** válasza:
8%
Azért mert ez az ő dolguk ebben nincs semmi rosszindulat. Évezredekig így élt, így fejlődött az emberiség. A nők a családot tartották össze, nevelték a gyerekeket a férfiak a hazáért harcoltak. Meglehet nézni hogy azok az országok hol tartanak ahol felcserélődtek a nem szerepek. Anglia, Franciaország nem sokára kisebbségbe kerülnek a fehér nemzetek azért mert a bevándorlóknál nem dívik a liberalizmus. A nők könnyen bebefolyásolhatóak ezért el is hiszik hogy a mai világ jó nekik. Rövid távon lehet de hosszú távon nem.
2012. szept. 12. 17:39
 7/37 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg a régi idők miatt, amikor még tényleg ez volt természetes. Ma már ez nem annyira jellemző, de (sajnos) vannak még ilyen családok.

Én 6 éve vagyok együtt a párommal, nemrég költöztünk össze. Mindenben osztozunk. Egyszer én mosogatok, egyszer ő. És ez mindenben így van. Még tanulok, így nyári szünetben szívesen magamra vállaltam mindent, amikor nem diák melóztam. Most, hogy megint itt a suli, és a munka visszaállt a régi rend. És még kérnem sem kell, hiszen ő is dolgozik, és egyetemre jár, így tudja, hogy milyen nehéz lenne egyedül fenntartani a lakást. :) Nemis tudnám elképzelni, hogy mindent egyedül csináljak, és szerencsére ezt ő is így látja. :)

2012. szept. 12. 17:42
 8/37 anonim ***** válasza:
95%
Nem a megfelelő férfiakkal vagy körülvéve. Nekem a szüleim is világéletükben osztoztak a háztartási teendőkön is, és az ismeretségi körünkben szinte minden férfi ugyanúgy tud főzni, takarítani, és csinálják is rendszeresen. A párkapcsolataimban sem volt ebből soha gond, mindig az ment a konyhába, aki épp ráért, ha egyikünk sem, akkor meg rendeltünk valamit.
2012. szept. 12. 17:50
 9/37 anonim ***** válasza:
88%
4: Mit nem értesz? Nem minden férfi ilyen, gondolom sokan itt sem, feltételezem a kérdező sem. Ilyen szinten általánosítani egy nemre kb olyan szint, mint egy teljes nemzetre. Ha ezt nem érted, akkor nincs miről beszélni.
2012. szept. 12. 17:52
 10/37 anonim ***** válasza:
92%

Ne általánosítsunk már! Amúgy meg az adott nő is tehet róla, hogy mindent átvállal, elkényezteti a férjét.

Sok anya-mint pl. az enyém is-iszonyatosan elkényezteti a fiát, de hát nem kell akkor ilyen emberrel kezdeni.

Mi megosztjuk párommal az otthoni teendőket.

Ez így normális.

2012. szept. 12. 18:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!