Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Mennyire lehet...

Férfiak! Mennyire lehet mindent elmondani nektek, mindent megbeszélni veletek?

Figyelt kérdés
Valószínűleg ez az én hülyeségem, de egyszerűen még másfél év után is tartok egy minimális távolságot a páromtól. Nem élünk együtt még, így ha beteg vagyok legszívesebben nem is találkoznék vele, ő meg agyonpuszilgat, akármilyen náthás köhögős hányós vagyok. Félek, hogy esetleg egyszer lesz valami, ami miatt megundorodik tőlem. Természetesen ő mindig mondja, hogy ne legyek már hülye, ő mindenhogyan szépnek lát, de hát mégis... Kicsit ezt a női újságoknak tudom be, mert mindig azt olvastam anno, hogy legyek titokzatos, meg mindig szexi, meg kívánatos, de erre meg sajnos nem vagyok képes. Ezer örömmel beszélek a barátommal a menstruációról például, (persze nem napi téma) és úgy látom őt nem zavarja, de azért van bennem egy kis félsz. Ezért érdekelne más férfiak véleménye, hogy inkább mindent-elmondós nők a "jobbak", vagy a picit tökéletesebbek, akikkel nem lehet az ilyen - nem találok jobb szót - undi dolgokat megbeszélni? 19L 23F
2012. jan. 3. 00:50
 1/10 A kérdező kommentje:
A 23F természetesen a párom kora, neme, nem tudom igazából miért írtam oda:)
2012. jan. 3. 00:53
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha ő így ki tudja mutatni az érzéseit akkor bízik benned és szeret. Ne tartózkodj nekik is jólesik ha babusgatják őket.

A dolgokat meg nézheted az ő oldaláról is: pl. a pasik is a kidolgozott izmokkal találják magukat szemben a médiában, és ha találnak egy olyan nőt amilyet az újságokban látsz lehet, hogy elbizonytalanodnak mert azt hiszik nem áll vele szóba a csaj.

Na meg persze amikor a méretek kerülnek szóba...

Szóval nekik is megvannak a mumusaik csak nem verik nagy dobra.

A párod felnőtt ember van szeme látja kivel jár. Így szeret neki te vagy az ízlése.

Azért mert te nem tetszel magadnak arra ne adj sokat nem te jársz magaddal hanem ő veled.

Ízlések és pofonok...érted!

2012. jan. 3. 00:59
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Nem is arról van szó, hogy én ne babusgatnám a páromat, mert folyamatosan bújnék hozzá, ha lehetne. Azzal is kezdek már megbékélni, hogy még ha magamnak nem is, neki tetszem. Inkább arról, hogy például ha lenne valami nőgyógyászati problémám, akkor szerintem képtelen lennék elmondani neki, mert félek, hogy egyszerűen megundorodik tőlem. Ilyenekről. Pedig vele szeretném összekötni az életem a későbbiekben. Tehát az ilyesmi nem lehet tabu köztünk gondolom. Csak nem tudom, hogy mi az a kicsit kínosabb téma, amit még megbeszélhetek vele, és nem érinti kellemetlenül, meg mi az, amit inkább nem. Bár nekem nagyon úgy tűnik, hogy én vagyok a hülye, mert őt semmi nem zavarja. :)
2012. jan. 3. 01:06
 4/10 anonim ***** válasza:
Kb. nekem se tudnál olyan témát felhozni, ami zavarna.
2012. jan. 3. 01:16
 5/10 anonim ***** válasza:
Női dolgok nem zavarják őket szerintem, de azért a nagyvécézéssel kapcsolatos dolgaidat ne ecseteld neki. :D
2012. jan. 3. 01:21
 6/10 A kérdező kommentje:
Hát azt mondjuk tuti nem tudnám megdumálni vele. :D
2012. jan. 3. 01:28
 7/10 anonim ***** válasza:
Velem mindent meg lehet beszélni. A volt csajomnak gyk. én voltam a legjobb barátja (is). Ez emberfüggő.
2012. jan. 3. 01:42
 8/10 anonim ***** válasza:

Érdekes. Nálunk nincs az a téma amit még nem beszéltünk ki. Beleértve a nagy és kisdolgot, hányást, menstruációt, cikis helyzeteket.

Azoknak a hülye női lapoknak meg nem kell mindent elhinni, főleg szó szerint nem!

Azzal meg hogy őszinte és nyílt vagy a pároddal nem eltávolítod magadtól, hanem még közelebb kerülsz. Persze itt nem arról van szó, hogy nap mint nap megbeszélni, ki milyet hányszor...de alkalomadtán egy szoros kapcsolatba szerintem belefér. Sőt!

21-L

2012. jan. 3. 09:38
 9/10 Veky ***** válasza:

Velem is mindent meg lehet beszélni, csak van néhány olyan dolog amit nem tűrök el nagyon:

Ezek a kor, méretek, halál, kínzás.

Ezeken kívül akármiről beszélek én.

F/20

2012. jan. 3. 12:17
 10/10 anonim ***** válasza:
78%

Szia!

Mi másfél éve élünk együtt, azóta nem tabu semmi...mondjuk párom már a legelején is őszintén rákérdezett bármire, szóval először furcsa volt nagyon. De mióta együtt élünk, egyszerűen nem lehet tabu...igen, látott már szőrös lábbal, zsíros hajjal, betegen, szexeltünk vérzés közben...sőt már kis és nagy wc-ztünk is egymás előtt....egyikünk a kádban, másikunk a wc-n...lehet undorítónak hangzik, de egy kis lakásban egyrészt nem tudsz "elbújni" a másik elöl, másrészt, mi olyankor is beszélgetünk :DDD Ja, kihagytam a másik előtt való pukizást. :) lehet undi vagy nem undi, de emberi szükségletek vannak, egy lánynak is vannak bélműködései :D Meg egyáltalán. Ha szeret, mi ábrándítana ki? Ami természetes?..:)

2012. febr. 15. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!