Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért várnak el mindent a...

Miért várnak el mindent a férfiak a nőktől?

Figyelt kérdés
főzzön,mosson,takarítson,dolgozzon (akár gyerek/ek mellett is) ,amíg a férfiak csak dolgoznak? és miért van az,ha valaki felteszi a kérdést,akkor az a válasz,hogy ez a dolguk? egész nap csak gályázni...és emellett még vannak olyan "emberek" akik verik a nőket,pedig ki van nyalva a seggük..
2012. szept. 12. 17:26
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
nem általánosítok..akinek nem inge..:)
2012. szept. 12. 18:11
 12/37 anonim ***** válasza:
11%

Mert a nő előbb megmozdul ha kosz van otthon, őt jobban zavarja. A férfi simán el tud élni benne, lehet észre sem veszi. Persze vannak kivételek.

Ha kaját kell csinálni, szerintem a nő génjeiben benne van a gondoskodás. A férfi meg csak egy nagy gyerek, őt etetni kell. Persze rendelhet kaját netről is, ha a nő nem akar főzni, a pasi meg nem tud.

A statisztika szerint 10 családból 3 nő bántalmazásban él, de szerintem csak a buta nők tartoznak ide, hiszen nem dobták egyből azokat a pasikat, akik agresszívak voltak vele, hanem kitartottak mellette, sőt még feleségül is mentek hozzá.

2012. szept. 12. 18:14
 13/37 anonim ***** válasza:
100%

Igen, sajnos vannak ilyen családok. Azért, mert ez sokáig így volt, hogy otthon szinte mindent a nők végeztek. És hogy dolgoztak-e? Az egyszerű asszonyok igen. Ha háború volt, akkor is dolgoztak a nők, amíg a férjük, fiuk, apjuk a harctéren volt.

De amikor ilyet látok, akkor megy a tagadás, hogy "de hiszen ők is szoktak otthon segíteni". Ezt nem vitatom, csak néha a helyzetek teljesen mást mutatnak. Például a szüleim: múlt héten esküvő volt, ahová anyám sütikkel készült, két napig meg se állt a készülődésben. Aznap délelőtt már úgy rohangászott, mint a pók a falon, mert fél kézzel sütött, másikkal öltözködött, harmadikkal vasalt (ezt végül átvettem tőle), negyedikkel pakolt. Apám meg csak lébecolt, semmi dolga nem volt azon kívül, hogy magát is rendbeszedje. Közben morgott, hogy miért nem készült anyám hamarabb, meg úgyis odaégeti a pogácsát és utasította, hogy keresse meg a zokniját. Egy kicsit berágtam erre, és odavágtam, hogy ha segített volna neki, akkor előrébb lennének és talán keresse meg magának a zokniját. De sajnos anyám természetesnek veszi ezt a fajta felosztást. Pár héttel azelőtt kisebb családi összejövetel volt náluk és felrótta nekem, hogy miért nem mentem hamarabb segíteni. Mondjuk mert két órára lakom tőlük és délelőtt dolgom volt. A bátyám meg egész nap ott kockult egy ajtóval arrébb. Ha főzni nem is tud, de apróságokra igazán meg lehetett volna kérni. Párom kedvesen ugyan, de el lett zavarva a mosogató elől, sógornőm vagy én nem.

Ebben nőttem fel, mégsem tartom természetes dolognak az ilyet. Talán mert nem is az.

2012. szept. 12. 18:14
 14/37 anonim ***** válasza:
100%
Gyorsan írtam, kicsit értelmetlen a mondat, bocs :D
2012. szept. 12. 18:16
 15/37 anonim ***** válasza:
81%

"Mert a nő előbb megmozdul ha kosz van otthon, őt jobban zavarja. A férfi simán el tud élni benne, lehet észre sem veszi. Persze vannak kivételek. "

Ebben van valami. Nem vagyok rendmániás, de egyszer végiggondoltam, miért igyekszem jobban fenntartani a rendet, mint a párom. Aztán arra jutottam, hogy ha váratlanul betoppan valaki és kupit lát, jó eséllyel rám fog gondolni elsőnek, nem a páromra. De lehet, hogy bebeszélem magamnak.

2012. szept. 12. 18:21
 16/37 anonim ***** válasza:
80%
talán mert még azt hiszik, hogy évezredekkel hátrébb vagyunk?
2012. szept. 12. 18:45
 17/37 anonim ***** válasza:
100%
egyébként ez meg oda vezet, hogy a nő rájön, hogy hiszen ő csinál mindent egyedül, akkor minek a férj? Hogy még őt is ki kelljen pluszba szolgálni? ---> válás
2012. szept. 12. 18:56
 18/37 anonim ***** válasza:
81%

Azért várnak el mindent a nőktől, mert őmaguk semmire sem képesek. Persze vannak kivételek.

Már láttam olyat is, hogy az asszony hasogatta még a fát is, merthogy az házimunka.

2012. szept. 12. 19:20
 19/37 anonim ***** válasza:
98%
Ez az "ők maguk semmire se képesek" elég nősoviniszta kijelentés volt. Pont ez az, hogy képesek rá, csak meg kell tanulni. A lányok sem úgy születnek, ők is megtanulják a dolgokat.
2012. szept. 12. 19:30
 20/37 A kérdező kommentje:

ezaz..egyes férfiaknak sem ártana megtanulni

én pl mindig segítek a hölgyeknek mindenben, amiben tudok,csak hogy ne legyen olyan nehéz nekik

2012. szept. 12. 19:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!