Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ti járnátok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti járnátok olyan fiúval akinek az apja egy alkoholista?

Figyelt kérdés
Én ezért nem merek csajozni mert alkoholista az apám és néha üvölt és káromkodik minden apróság miatt. Félek hogy lejárat a lány előtt.

2013. febr. 9. 17:14
 1/6 anonim ***** válasza:
A lánynak veled kell lennie nem az apáddal ha ezt nem birja felfogni akkor meg nem is alkalmas komoly kapcsolatra...
2013. febr. 9. 17:16
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem apu volt alkoholista, valóban gondot okozott az ismerkedés. Végül a férjem (aki antialkoholista) azért fogadta el az egészet, mert apukám másik lakásba költözött, nem zavart minket. a férjemnél is voltak gondok elvált szülők gyereke volt. stb. Viszont nekem volt vagyonom és ez csalogató volt. Aput egyszerűen eltávolítottuk a közelünkből. Persze ezt nem mindenki teheti meg! Az alkoholisták korán halnak, apu 54 évesen 2 hónap alatt meghalt.
2013. febr. 9. 17:17
 3/6 anonim ***** válasza:

nekem anyával vannak problémák, mert szerintem depis az új pasija miatt, de nem tudok mit tenni, ráadásul én vagyok a legnagyobb, mindig rajtam vezeti le a feszültséget :s

én azon az elven vagyok, hogy ne a szülei alapján ítéljek meg bárkit is :)

igen járnék, csak ne kelljen sokszor találkoznom az apjával (pl napiszinten)

2013. febr. 9. 17:18
 4/6 anonim ***** válasza:

Arról, hogy apukád alkoholista, te nem tehetsz. Szerencsére nem te vagy az. Sztem a csajok többségénél ez nem mérvadó. A rokonait nem választhatja meg az ember. Ha valaki emiatt nem akar járni veled, az magát minősíti. Am az én apukám is alkesz, én is szégyellem őt időnként. Viszont a pasim még most sem tudja róla. Tudod, még nem volt alkalmuk találkozni, és addig nem akarom már látatlanba elásni aput a szemében. Sztem azért sokszor vannak jó pillanatai, meg alapvetően jó ember, szval nem akarom lejáratni szegényt.

18/L

2013. febr. 9. 17:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha normális lányt sikerül kifognod, akkor ez nem fog hátrálni a kettőtök kapcsolatában, hidd el nekem. Maximum többet lesztek a lánynál, mint nálatok. Egyébként a nagyapám is alkoholista, szóval tudom, miről beszélsz. 19/L
2013. febr. 9. 17:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát.. a párom apja nem alkoholista, de ha az lenne, az se változtatna azon hogy mennyire szeretem a párom.. Semmiképp nem őt járatná le az apja előttem. Egy nagyon jó barátom apja alkoholista, soha nem gondoltam a srácról semmi rosszat emiatt.
2013. febr. 9. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!