Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti járnátok olyan fiúval akinek az apja egy alkoholista?
nekem anyával vannak problémák, mert szerintem depis az új pasija miatt, de nem tudok mit tenni, ráadásul én vagyok a legnagyobb, mindig rajtam vezeti le a feszültséget :s
én azon az elven vagyok, hogy ne a szülei alapján ítéljek meg bárkit is :)
igen járnék, csak ne kelljen sokszor találkoznom az apjával (pl napiszinten)
Arról, hogy apukád alkoholista, te nem tehetsz. Szerencsére nem te vagy az. Sztem a csajok többségénél ez nem mérvadó. A rokonait nem választhatja meg az ember. Ha valaki emiatt nem akar járni veled, az magát minősíti. Am az én apukám is alkesz, én is szégyellem őt időnként. Viszont a pasim még most sem tudja róla. Tudod, még nem volt alkalmuk találkozni, és addig nem akarom már látatlanba elásni aput a szemében. Sztem azért sokszor vannak jó pillanatai, meg alapvetően jó ember, szval nem akarom lejáratni szegényt.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!