Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek alkoholista vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek alkoholista vagyok?

Figyelt kérdés

Mindig iszok napi sörömet megiszom 3-4 sör plusz feles este meg megyek az utamra vbk-t iszok. Kell a pia mert nélküle nem érzem jól magam. Anyámék már többször fejemhez vágták, alkesz vagy és így folytatom akkor hulladék ember leszek.

Egy napom:

Reggel 1 sör 1 feles ezt folytatom. Van amikor tabis bor kolával. Vannak napok amikor mindennap kiütöm magam van, hgy 1-2 nap semmi de az ritka. 8-10 liter vbk a minimum nagyon ritka amikor 2-4 liter. Elő furdult, hogy rossz közérzet és remegés, és ingerültsék amikor ittam az egy áldás volt, nyugalom nekem.

Most is sört iszok.

Ma 3 portoricoi rum és 5 sörrel kísértem.

24F

2012. szept. 23. 23:56
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
igen, az vagy
2012. szept. 23. 23:58
 2/30 anonim ***** válasza:
Ez nem kérdés... Fordulj orvoshoz!
2012. szept. 23. 23:58
 3/30 A kérdező kommentje:
Bővebb válaszokat légyszives! Köszi!
2012. szept. 23. 23:59
 4/30 Cicc95 válasza:
Szia nem hiszem hogy ez még az lenne :), de milyen időközönként teszed minden nap ?
 5/30 anonim ***** válasza:

még szép:D

szerintem csökkentsd a mennyiséged, mert 30 éves korodra magányosak lesznek az agysejtjeid

6/30 A kérdező kommentje:
Igen mindennap iszok ritka amikor 1-2-3 nap semmi.
2012. szept. 24. 00:00
 7/30 anonim ***** válasza:

Igen az vagy.

Mit kell ezen bővebben kifejteni?

2012. szept. 24. 00:01
 8/30 A kérdező kommentje:
Sokan mondták már, hogy az vagyok de én nem veszem észre, hogy szenvedély beteg lennék! Sokszor feltettem a kérdést magamnak, hogy " ezek szerint alkoholista lettem" És úgy, hogy észre se vettem!
2012. szept. 24. 00:03
 9/30 A kérdező kommentje:
Tettem fel már ezzel kapcsolatban ide kérdést és ott is alkoholista volt a válasz! Járok melozni anyám élettársával ő vállalkozó és sokszor nem adja oda a napi bérem mert, hogy eliszom keveset add belőle pl 2000 ft-ot vagy még annyit se. Múltkor kértem töle 500 at sörre nem adott akkor mondtam neki adjon 200-at annyit se. Oda adja a pénzt de apránkét.
2012. szept. 24. 00:06
 10/30 anonim ***** válasza:
Herby, te vagy az? o.O Amúgy igen, alkesz vagy, gondolom nagyrészt semmi mást nem iszol (max kávét), csak amiben van alkohol, legalábbis ez jött le a leírtakból.
2012. szept. 24. 00:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!