Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a jobb, küzdeni vagy kilépni a kapcsolatból (alkoholista anyós-após, sógornő, volt barátnő kavarásai miatt)?
Mit keresnek a lakásotokban? Kinek a Lakása? Hogy kerül kulcs a kezükbe? A párod miért nem áll ki melletted? Sorolhatnám a kérdések halmazát. Én még csak 16 vagyok, de ezt nem tűrném el. Szerintem egy alkoholista családban élő fiú bizony felvesz egy csomó szokást a családjából, és a saját életében is követi atz. Biztosan meg kell adni az esélyt mindenkinek, hogy kitörjön ebből a közegből, de amint látszik az írásodból nem ez történik. Miért az én életem legyen a próba arra, hogy sikerül- e kitörni ebből, vagy sem? És nem is úgy látszik, hogy akarja is. Ha akarná, akkor nem randalírozhatnának a lakásotokban.
Nehéz lehet egy 16 évestől elfogadni tanácsot, de én így gondolom.
Kedves hozzászólók!
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.
Szóval, ha jól látom, vagy teljes váltás (költözéssel) vagy nincs kiút és lehet, hogy még úgy se.
Alkoholista család kérdéskör: nekem is alkohloista családom volt, de nekem sikerült kitörni. Igaz, ez azzal járt, hogy nem tartom a kapcsolatot a családommal. Ők is produkálták azt, amit a párom családja, csak még fizikailag is veszélyt jelentettek rám. Szóval, nekem nem volt más választásom, csak az, hogy kilépek és lám, azóta jóra fordult az életem, rengeteg jó dolog történt velem, hamarosan meg tudom venni életem első lakását. De ugyan akkor ha valaki, hát én tudom, hogy ez mennyire nehéz és az emberek túlnyomó többsége beáll a sorba. Szóval nem jár messze az igazságtól az, aki azt írta, hogy nagyon nehéz kitörni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!