Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek alkoholista vagyok?
Mindig iszok napi sörömet megiszom 3-4 sör plusz feles este meg megyek az utamra vbk-t iszok. Kell a pia mert nélküle nem érzem jól magam. Anyámék már többször fejemhez vágták, alkesz vagy és így folytatom akkor hulladék ember leszek.
Egy napom:
Reggel 1 sör 1 feles ezt folytatom. Van amikor tabis bor kolával. Vannak napok amikor mindennap kiütöm magam van, hgy 1-2 nap semmi de az ritka. 8-10 liter vbk a minimum nagyon ritka amikor 2-4 liter. Elő furdult, hogy rossz közérzet és remegés, és ingerültsék amikor ittam az egy áldás volt, nyugalom nekem.
Most is sört iszok.
Ma 3 portoricoi rum és 5 sörrel kísértem.
24F
Nekem május elejétől augusztus közepéig volt ilyen ciklusom + a nyári hónapok alatt 3x kaptam alkohol mérgezést, ebből 1x detoxba vittek, de az ellátás után hazamentem és egyszer másnap én mentem az ügyeletre kálium oldat miatt. Nem tudom, te mióta iszol, de nekem ennyi idő alatt is totál lezüllött a külsőm, ránézésre 5-6 évet öregedtem.
Azért remegsz másnap, mert minden energiát kivisz a szervezetedből a pia. Ha orvoshoz mennél ő is csak kálium innyekciót, koffein-só oldatott tudna adni. Egyébként előbbet receptre ír fel a doki. Ez azért is jó, mert a legdurvább másnapot is elnyomja 2-3 perc alatt, mint a folyékony algopirin és ha csak a fele igaz annak, amit leírtál, akkor néha-néha bizony te küzdesz ezzel a jelenséggel.
Egyébként hagy kérdezzem meg, Te miből finanszírozod ezt a drága hobbidat? Mert hogy melód nincs az ziher, suliba jársz? Gratulálok 6 éve érettségiztél, már orvosi uccsó évét kéne taposnod, de erősen kétlem, hogy ezt csinálnád. Nem genyóságból, de teljesen irreális az, amit írtál.
22/F
Aha, ha 8 éve iszol, akkor az agyad jó részét már elittad, pláne, hogy serdülő kórban kezdted meg az ivászatot, de ennek ellenére értelmesen fogalmazol és tudsz helyesen írni. De oké.
Ha naponta pl csak 3 ezret iszol el, az is minimum havonta 90 ezer és még nem számoltuk hozzá az egyéb költségeket: telefonszámla, kaja, egyéb "rezsi" plusz cigi (mert ugye az alkoholisták 80%-a dohányzik, ami plusz 25-30 ezer havonta) tehát már közel 140-150 ezernél tartunk és egy segédmunkás aligha keres ennyit.
Továbbá egy alkoholista sosem törődik azzal, hogy ő maga az lenne-e, nem érdekli, hogy annak tartják-e és pláne nem beszél róla, csak egy egyszerű állapotnak tartja és 100%, hogy ezt nem osztja meg a GyK-n.
Tutira kamu! De minek?
"Kell a pia mert nélküle nem érzem jól magam"
ezzel eldőlt a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!