Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek alkoholista vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek alkoholista vagyok?

Figyelt kérdés

Mindig iszok napi sörömet megiszom 3-4 sör plusz feles este meg megyek az utamra vbk-t iszok. Kell a pia mert nélküle nem érzem jól magam. Anyámék már többször fejemhez vágták, alkesz vagy és így folytatom akkor hulladék ember leszek.

Egy napom:

Reggel 1 sör 1 feles ezt folytatom. Van amikor tabis bor kolával. Vannak napok amikor mindennap kiütöm magam van, hgy 1-2 nap semmi de az ritka. 8-10 liter vbk a minimum nagyon ritka amikor 2-4 liter. Elő furdult, hogy rossz közérzet és remegés, és ingerültsék amikor ittam az egy áldás volt, nyugalom nekem.

Most is sört iszok.

Ma 3 portoricoi rum és 5 sörrel kísértem.

24F

2012. szept. 23. 23:56
1 2 3
 11/30 Cicc95 válasza:

És hogy érzed tudnád ezt csökkenteni vagy abba hagyni?, és mióta tart?

volt esetleg mostanában valami lelki trauma, ami ezt elő hozhatta ha igen akkor csak túl kell lépni rajta nehéz lesz de megéri :)

2012. szept. 24. 00:07
 12/30 A kérdező kommentje:
Szerintetek, hogy lehet az, hogy sok fiatal alkohol problémával küszköd korom beliekre gondolok!?
2012. szept. 24. 00:07
 13/30 anonim ***** válasza:

Nem veszed észre hogy szenvedélybeteg lennél?

"Elő furdult, hogy rossz közérzet és remegés, és ingerültsék amikor ittam az egy áldás volt, nyugalom nekem." - írtad te, ezek az elvonási tünetek, ha iszol akkor elmúlnak. Ez szenvedélybetegségnek számít.

2012. szept. 24. 00:08
 14/30 anonim ***** válasza:
Hm, hasonló helyzetben vagyok én is. 21 vagyok, totálisan az életem értelmének tekintem a bebaszásokat, és lazán legurítok 1 liter töményet is amikor beiszok. 2-3 naponta ez meg is történik, van amikor láncban berúgok 4-5 nap egymás után.
2012. szept. 24. 00:08
 15/30 A kérdező kommentje:

Nem Herby vagyok! venom vagyok!

Igen volt is trauma márciusba a haverom megkéselt mert elszerette a barátnőm akivel együtt is éltem amúgy 6,5 évig voltunk együtt. Azért késelt mert rajoskodtam féltékenység. Észre se vettem amikor belém tolta kést. De évek óta iszom amúgy. Azóta meg még jobban! Nem lehet ezen túl menni nem egyszerű!

2012. szept. 24. 00:11
 16/30 A kérdező kommentje:
Te is alkesz vagy 21 éves.
2012. szept. 24. 00:12
 17/30 Cicc95 válasza:
Akkor először a lelki állapotodat kell rendbe rakni és ha az meg van utána már a piálásról sem lesz nehéz leszokni, de ha ez egyedül nem megy kérj segítséget :)
2012. szept. 24. 00:14
 18/30 A kérdező kommentje:
Lelki állapot az meg mi? XD 8 éve iszom annyi, hogy amit átéltem az csak rá tett.
2012. szept. 24. 00:15
 19/30 A kérdező kommentje:
Választ megkaptam ennyi elég! Alkesz vagyok ezt eddig is gondoltam! Azt is tudom egy értelmes nő nem fog velem foglalkozni. De nem is kell szokták mondani, hogy keressek b.nőt magamnak. Én meg? Nekem nem kell inkább meg iszok 2 liter vbk-t!
2012. szept. 24. 00:18
 20/30 Cicc95 válasza:
Hát az eseten túl tetted már magad teljesen? , mert ez nagyon sokat számít ezen az egészen ,de ha már 8 éve megy így akkor valóban az vagy, előbb magadnak kell rá jönnöd és be ismerned és leszokni, csökkenteni, vagy egyedül vagy segítséggel :)
2012. szept. 24. 00:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!