Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden tini cigizik és egy alkoholista állat? Csak mert nem akarok ilyen barátot. Leginkább a 15-18 éves fiúkra gondolok.
17vagyok,hamarosan 18..
Ilyen időben nem szoktam inni,nyáron 1-1sör néha,meg ha valakinek születésnapja van és meghív akkor,de akkor sem részegségig
17évem alatt 2x voltam részeg
Cigit is csaj nagyon ritkán akkor is 1-1 szálat..de ha nem kínálnak nem veszek
Tessék kedves kérdező, ismerkedj meg ezekkel az érett férfiakkal!!!!!!!!
Köszi a zöld kezet!
Én lány létemre néha iszok, persze nem minden nap, és nem ájulásig.. de ha félévente egyszer-kétszer buli van, akkor lecsúszik egy kis ital, de nem vagyok akkor se állat részeg :D Ja, meg hát néha itthon egy-egy pohár bor vagy sör, mert finom, és néha nem kívánom a cukrosvizet (üdítők) :D cigit életemben egyszer próbáltam, egy slukkot, sok is volt, soha többé :D
Barátom soha nem próbálta a cigit, és valószínűleg nem is fogja, ő még kevesebbet iszik, kb félévente egy kis bort az ilyen összejöveteleken.. :D Meg néha 1-1 sört, de egy korsónyitól nem szokás berúgni xD soha nem is volt részeg, kicsit se :)
18/L (és 19/F)
Inni évente max 10 alkalommal szoktam. Legtöbbször az is csak 1-2 sör a haverommal és jól elbeszélgetünk. Nagyon berugni 2x szoktam: nyár végén+szilveszter. Bár most itthon maradtam.
Cigi kizárva, hisz' sportolok.
Droggal meg még csak nem is kínáltak :)
17
Cigizek-iszok néhanapján.
Akkor én most egy mocskos állat vagyok?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!