Rá akarok szokni a dohányzásra, és alkoholista akarok lenni de nem sikerül, hogyan tegyem?
Figyelt kérdés
sos2010. febr. 16. 20:13
1/12 anonim válasza:
Menj el vendéglátózni, éjszakai meló, kaja,pia,drogok, nők, és még fizetést is kapsz! Zsír! Néghány évig elmegy.................azután te is..:D
2/12 A kérdező kommentje:
próbáltam ,de nem megy egyszerűen erőszakkal is de hát csak nem.....úgy érzem kívülálló vagyok kérlek segítsetek
2010. febr. 16. 20:18
4/12 anonim válasza:
Házasodj meg
bunkóó
xDDDD
de igaza van xDDDDDDD
5/12 anonim válasza:
Kár hogy nem lehet a kérdéseknek is zöld kezet adni, ez a kérdés megérdemelne egyet :D k.rvajooo xd
6/12 anonim válasza:
Szellemi szinted már meg van hozzá. A többi jön magától.Remélem anyád-apád büszke rád!
9/12 anonim válasza:
ilyent nem hallottam,de nagyszerű,add ide a pénzed és én megveszek mindent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!