Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az a nő aki csak úgy lefekszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az a nő aki csak úgy lefekszik egy pasival az ribanc. Egyet értetek?

Figyelt kérdés
2013. febr. 5. 22:54
1 2 3 4 5 6 7
 61/66 anonim ***** válasza:
60. Szerintem úgy értette, hogy egyes nők "ribinek" kezdik érezni magukat, a férfi(társadalom) nyomára, melyben a férfiak magukhoz akarják kötni a nőket. Az ázsiai társadalmak némelyikében ez jobban kidomborodik. Ott nem csak leminősítés van, hanem egyenesen büntetés, szankció, továbbá akaratuk ellenére muszáj házasságra lépniük a lányoknak, nőknek, mert a férfiak a házasság mellett vannak.
2013. febr. 6. 14:58
 62/66 anonim ***** válasza:

"53. Látszik, hogy férfi vagy ... -.-'

Már miért kezdenénk magunkat ribancnak érezni ??? pfff"

Ez az én személyes tapasztalatom, meg elbeszélgettem azokkal a lányokkal akikkel csak szex volt, vagy szakítás után egy ideig még szex. És ők mondták, vagy utaltak rá. És emiatt nem hiszek abban, hogy van olyan nő aki huzamosabb ideig benne lenne ilyen kapcsolatban. Lehet még nem volt elég ilyen kapcsolatom, de ezekből ezt szűrtem le.

2013. febr. 6. 22:58
 63/66 anonim ***** válasza:
Amúgy szerintem ez valahol a társadalom hatása tényleg, a nőkkel szemben más nők is elítélőek, vagy épp maguk a nők érzik a társadalom szemét magukon. Igaz senki se tud róla, de maguk állítanak saját maguk számára korlátot, mert azt hiszik a társadalom mint egy mindenlátó isten látja és nem nézi jó szemmel.
2013. febr. 6. 23:01
 64/66 anonim ***** válasza:
Igen. Igazad lehet. És ma már talán a nők nagyobb "ellenségei" ebben egymásnak és maguknak, mint a férfiak. Viszont erős kettősségek is vannak bennük, továbbá megtévesztően viselkedhetnek, tényleg rettegnek, hogy "ribinek" nézik őket, mégis sok olyat ismerek, aki gyakorlatilag egyik szexkapcsolatból a másikba vándorol, magába "zúgat" mindenkit, akit tud, de ő maga egyszerűen képtelen elköteleződni. Itt nyilván annyiról van szó, hogy azért kell mellé egy szerelmes férfi, mert ez a látszatkapcsolat megvédi a környezet ítélkezésétől. A nő gyakran nem szerelmes, csöppet sem.
2013. febr. 6. 23:12
 65/66 anonim ***** válasza:
Ettől függetlenül persze ha őt hagyják ott, nagyon is kétségbe eshet...
2013. febr. 6. 23:13
 66/66 (Z) ***** válasza:
A Rossz lány tiszta ügy. A riby meg az, aki nem tud férjhezmenni, mert csak szexelni szeret, nincs benne érzelem. A férfiak pontosan tudják, hogy ki riby és ki alkalmas feleségnek. Senki se szeretné, hogy a felesége minden pasival megcsalja. Ráadásul egy olyan nő, aki túl van egy csomó pasin, alkalmatlan feleségnek és anyának egyaránnt! Ha mégis szerencsétlenné tesz egy férfit azzal, hogy feleségül veteti magát, ill. egy gyereket, hogy megszüli, abból csak szociális probléma keletkezik.
2013. ápr. 13. 17:42
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!